Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

Has otomotiv teslimatlarda hız kesmiyor

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv, otobüs teslimatlarına aralıksız devam ediyor.

Has otomotiv teslimatlarda hız kesmiyor

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv, otobüs teslimatlarına aralıksız devam ediyor. Otobüs alımlarında tercihlerini Mercedes-Benz’den yana kullanan bireysel otobüsçü Necati Erkmen, Kardeşler İnşaat ile Riva Nakliyat ve İnşaat yeni araçlarını Has Otomotiv’den aldı.

Has Otomotiv tarafından satışı yapılan otobüsler, Mercedes-Benz’in Hadımköy Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

İLK TESLİMAT ERKMEN’E

Düzenlenen törende Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, bireysel otobüsçü Necati Erkmen’e satışını yaptığını 2010 model TRAVEGO 17 otobüsü teslim etti. Törende Necati Erkmen’ın oğlu Halil İbrahim Erkmen’de hazır bulundu. Otobüs teknolojisini yakından takip ettiklerini dile getiren Necati Erkmen, “Otobüs yatırımlarımız önümüzdeki dönemlerde devam edecek. Aldığımız yeni otobüsümüz Metro Turizm’de hizmet verecek” .

KARDEŞLER İNŞAAT’IN ÜÇÜNCÜ OTOBÜSÜ

Kardeşler İnşaat’ın araç teslim törenine firma ortağı Atakan Malkoç, babası Halit Malkoç ve araç kaptanı Mehmet Can ile Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı. Balaban, 2010 model TOURISMO 15 otobüsün anahtarını “kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak Malkoç’a teslim etti.

Filolarında 3’üncü TOURISMO ğunu açıklayan Malkoç, otobüs yatırımlarının devam edeceğini ve yeni siparişlerde adreslerinin tekrar Has Otomotiv olacağını söyledi.

3’ÜNCÜ TESLİMAT İSE RİVA’YA

Riva Nakliyat ve İnşaat’ta Has Otomotiv’den bir adet 2010 model TRAVEGO 15 aldı. Teslimat törenine firma ortağı Abdullah Koyun ve araç kaptanları Musa Kaya ile Murat Turgay katıldı. Has Otomotiv’den ise Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun törende hazır bulundu. Abdullah Koyun, “Aldığımız yeni otobüsümüz ile Türkiye’nin önde gelen turizm firmalarından Kamil Koç’ta hizmet vereceğiz. Yeniliğe ve yatırımlara açık bir firmayız ve önümüzdeki günlerde de yeni otobüs siparişlerimiz olacak” .

Haber ve Fotoğraflar: Emirhan Vural - www.ulasimgazetesi.com