Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

CVK, 40 adet MAN TGS aldı

Mineral madencilik ve mermer sanayi alanlarında faaliyet gösteren CVK firması, filosunu MAN marka kamyonlarla güçlendirdi.

CVK, 40 adet MAN TGS aldı

Mineral madencilik ve mermer sanayi alanlarında faaliyet gösteren CVK firması, filosunu MAN marka kamyonlarla güçlendirdi. Firma, siparişini verdiği 40 adet MAN TGS 33.360 6X4 BB damper kamyondan 10’unu teslim aldı.

Başarılı çalışmalarını nakliye faaliyetlerinde de verime dönüştürmek isteyen CVK, güvenilir, sağlam ve ekonomik MAN araçlarını tercih ederek yatırım planlarının ilk aşamasını hayata geçirdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul İkitelli Satış Ofisi’nin gerçekleştirdiği satışı MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş. kredilendirdi.

MAN’ı kendini zor şantiye şartlarında kanıtlayan bir marka ğu ve yaşam boyu maliyetinin de düşük olması nedeniyle tercih ettiklerini belirten firma yetkilileri,
40 adet aracın ilk 10 ani teslim aldı. Kalan 30 araç ise önümüzdeki günlerde teslim edilecek.

MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törende araçları MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış bölge koordinatörleri Doğucan Suyanı ve İsmail Serkan Yağmur’un yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul İkitelli Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek ve MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A..Ş. Pazarlama Müdürü Vahit Altun, CVK firması yetkilisi Tevfik Fikret Ahatoğlu’na teslim etti.