Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

Yeni Safir Öz Elsiztan’ında filosunda

Temsa Global, Yeni Safir’in teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeni Safir Öz Elsiztan’ında filosunda

Temsa Global, Yeni Safir’in teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Doruk Turizm’in ardından Öz Elbistan Seyahat’te 2 adet 13 metrelik Yeni Safir teslim alarak filosunu güçlendirdi

Öz Elbistan Seyahat’e satışı yapılan Yeni Safir otobüsler, Temsa Global’in Adana Showroom’da yapılan törenle firma yetkililerine teslim edildi.

Teslimat törenine Öz Elbistan Turizm’den araç sahibi Kadir Karaoğlan, Mehmet Erler ve Hacı Çolakoğlu katıldı. Törende Temsa’dan ise Satış Müdürü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Mehmet Arpacılar ve Finans Yöneticisi Halil Toklucuoğlu’da hazır bulundu.

Antalya, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İskenderun, Rize, Trabzon ve İzmir'e düzenli sefer yaptıklarını dile getiren Öz Elbistan Seyahat yetkilisi Kadir Karaoğlan, “23 araçlık filomuzla hizmetin iyisini sunmak için her gün kendimizi yeniliyoruz. Yüksek teknoloji ve iyi hizmet anlayışını yolcularımıza sunmayı görev sayıyoruz ve bu nedenle filomuzu Temsa Yeni Safir’lerle büyütme kararı aldık. Son teknoloji ile geliştirilen Yeni Safir’lerin ekonomik yaşam boyu maliyet sağlaması bizim için büyük bir avantaj. Alanında bu kadar iddialı olan bu araçla biz de rakiplerimizden ayrışacağız” diye konuştu.

YENİ SAFİR’İN ÖZELLİĞİ

12,2 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Yeni Safir, yüksek yolcu kapasitesinin yanısıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağlayacağı düşük yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Yeni Safir Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruma altına alıyor.