Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

İETT personeli Kızılcaham’da eğitimden geçti

İETT Genel Müdürlüğü, kurum personelinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve moral motivasyonlarını artırmak amacıyla eğitim semineri düzenledi.

İETT personeli Kızılcaham’da eğitimden geçti

İETT Genel Müdürlüğü, kurum personelinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve moral motivasyonlarını artırmak amacıyla eğitim semineri düzenledi. Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan termal tesislerinde yapılan seminer de personele kişisel gelişim, kriz yönetimi, stresle başa çıkma yolları, ekip ruhu ve ekip çalışması hakkında detaylı bilgiler verildi. Seminer sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.

İETT, İstanbul’da yoğun iş temposunda çalışan ve önemli sorumluluklar üstlenen şefler için eğitim semineri düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğünce organize edilen ve kişisel gelişim uzmanı Füsun Paşa’nın anlatımıyla gerçekleşen seminere 73 kişi katıldı.

Seminer programı için Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde, orman içerisinde bulunan termal tesislerde konaklayan İETT’liler, bir yandan kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ip uçlarını alırken diğer yandan ormanda bol oksijenli ortamda yürüyüş yapma imkanı buldu. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Alaeddin Şahin, Abone İşleri Daire Başkanı Cevdet Güngör ve Eğitim Şube Müdürü Şaban Aşıkoğlu’nun da eşlik ettiği seminer programına katılan İETT’liler İstanbul’a birçok faydalı bilgiyi edinmiş, dinlenmiş ve moral bulmuş olarak döndü.

BARAÇLI, TELEFONLA BAĞLANDI

Ankara’da eğitim sürerken İstanbul’dan Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı, telefonla seminere katıldı. Baraçlı, İETT’de değişimi yakalayabilmek için en üst düzeyden en alt düzeydeki çalışana kadar herkesin katkıda bulunması gerektiğini söyledi. Baraçlı, bu amaçla düzenlenen eğitimlerin çalışanların hem kişisel hem kurumsal hem de aile gelişimine katkı sağlaması için önemli olanın uygulanması ğunu ifade etti. Seminer programına katılan İETT’liler de kendilerine bu imkânı sağlayan yöneticilere teşekkürlerini iletti.