Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

Akyurt, MAN’a güveniyor

Akyurt, süpermarketler zinciri dağıtım ağında MAN markasına güvendi.

Akyurt, MAN’a güveniyor

Akyurt, süpermarketler zinciri dağıtım ağında MAN markasına güvendi. Firma 4 adet TGL 12.180 aracı teslim aldı. Yatırımlarına Ankara ve dışında da devam edeceklerini belirten firma yetkilileri, kurumsal ve lojistik ihtiyaçlarında MAN araçlarının yine tercihleri arasında yer alacağını belirtti.

MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törende araçları firma satışını gerçekleştiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Bölge Bayii MAN Otomotiv Satış Sorumlusu İbrahim Kaleli, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Doğucan Suyanı; Akyurt Süpermarketler Zinciri Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Halil Uyanık’a teslim etti.

2010 yılında şu anda 38 olan şube sayısını 50’ye çıkarmayı hedefleyen Akyurt; müşteri odaklı çalışmayı, en iyi mekânlarda en iyi hizmet ile en kaliteli ürünü en hesaplı fiyata ve sevgiyle müşterilerine sunmayı ilke edinerek çalışmalarını sürdürüyor. Firma süpermarketciliğin yanı sıra otomotiv ve inşaat alanlarında da faaliyet gösteriyor.

Daha önceki yıllarda da 2 adet MAN aracı alan ve bu araçlardan son derece memnun kalan firma yetkilileri, MAN markasının özellikle tonajlı yük taşıma kapasitesinden, konforundan ve güvenli seyahat özeliklerinden etkilendiklerini belirtti. Kurumsal ve filo hizmeti kapsamında çalışan MAN yetkili servislerinden memnun klarını da kaydeden firma yetkilileri, garanti, servis ve yedek parçada bir sıkıntı yaşamadıklarını da sözlerine ekledi.