Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:23   Güncelleme : 13-11-2014 17:23

MAN, çalışanlarını ödüllendirdi

MAN Ticari Araçlar tarafından tüm dünyadaki işletmelerinde uygulanan ve “Sürekli İyileştirme” anlamına gelen MNPS sistemini başarı ile uygulayan MAN Türkiye A.

MAN, çalışanlarını ödüllendirdi

MAN Ticari Araçlar tarafından tüm dünyadaki işletmelerinde uygulanan ve “Sürekli İyileştirme” anlamına gelen MNPS sistemini başarı ile uygulayan MAN Türkiye A.Ş, çalışanlarını ödüllendirdi.

MNPS kapsamında “İhtiyaca Göre Akış” ve “Yaptığım Doğru” dallarında değerlendirme yapıldı. Önerileri ile sisteme katkı sağlayan fabrika çalışanları da MNPS kapsamında ödüle layık görüldü.

MAN Türkiye üretim tesislerinde düzenlenen törenle, önerileri ile sisteme katkı sağlayan ve “İhtiyaca Göre Akış” ile “Yaptığım Doğru” dallarında yaptıkları başarılı çalışma ve gösterdikleri üstün performans ile Türkiye’yi yeni başarılara taşıyacak çalışanlara ödülleri, MAN Türkiye A.Ş CEO’su Münür Yavuz tarafından verildi.

“Tüm MAN Türkiye çalışanlarının teknolojiyi ve dünya üzerindeki sektörel gelişmeleri yakından takip ettiğine” dikkat çeken MAN Türkiye A.Ş CEO’su Münür Yavuz, “MNPS kapsamında verilen ödüllerin sahiplerinin, profesyonel çalışma sorumluluğunun bilincinde olan ve bu işe emeği geçmiş fabrika çalışanları ğunu belirtti. Türkiye’de sürdürülen ve her geçen gün geliştirilen MNPS çalışmalarıyla, fabrikanın uluslararası değerlendirmelerde başarılara taşımaya devam edeceğini de söyleyen Yavuz, gösterdikleri performanstan ötürü çalışanlara teşekkür etti.

MAN Üretim Sistemi “MNPS”

MNPS prensipleri; mevcut potansiyelin farkına varılmasına ve bunun daha iyi kullanılmasına yardımcı olan bir sistem olma özelliğini taşıyor. Üretim sisteminin prensipleri, marka değeri ile örtüştürülerek, bu değerlerin ürünlere yansıtılmasında kilit rol oynuyor. MAN Türkiye A.Ş.’ye ödül getiren üretim sistemi kapsamında; israfları sistematik bir şekilde belirleyip yok etmek için 12 adımlı problem çözme metodu kullanılıyor. Üretim sisteminin vazgeçilmez bir parçası olan ve “Sürekli İyileştirme” anlamına gelen bu metot, MAN Türkiye A.Ş. tarafından Ankara Akyurt’taki üretim tesislerinde başarı ile uygulanıyor.