Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:23   Güncelleme : 13-11-2014 17:23

Fiorino, bayanların gözdesi

Fiat Fiorino’nun dizel otomatik şanzımanlı versiyonunun satışları Türkiye genelinde 3 bin âdeti aştı.

Fiorino, bayanların gözdesi

Fiat Fiorino’nun dizel otomatik şanzımanlı versiyonunun satışları Türkiye genelinde 3 bin âdeti aştı. Bayanların, Fiorino’nun dizel motorlu ve otomatik şanzımanlı versiyonuna yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Arka oturma düzenine sahip koltuklu Combimix ve Combi karoser seçenekleriyle de tercih edilebilen Fiat Fiorino’nun dizel motor ve otomatik şanzımanlı versiyonu, 28 bin 190 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla da ön plana çıkıyor.

Fiat Marka Direktörü Okan Baş, Fiorino’nun otomatik şanzımanla kombine edilmiş dizel motorlu versiyonlarında ESP ve ASR ile birlikte Hillholder sistemlerinin sunulmasıyla ilginin daha da arttığını söyledi. Özellikle dizel motor ve otomatik şanzımanlı versiyonlarda kadın kullanıcıların da tercihlerinde neredeyse yarı yarıya bir orana ulaştıklarına dikkat çeken Fiat Marka Direktörü Okan Baş, Fiat Fiorino’nun kullanım özelliklerinin yanı sıra ekonomik yakıt tüketim ve hesaplı kullanım maliyet değeriyle de ön plana çıktığını belirtti. Dizel motorlu ve otomatik şanzımanlı Fiat Fiorino model ailesi, Nisan ayı boyunca 28 bin 190 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla Combimix ve Combi karoser seçenekleriyle müşterilerin ilgisine sunuluyor.

Ticaretin ğu kadar ailelerinde yakışıklısı olarak yollarda boy gösteren Fiat Fiorino’nun otomatik şanzımanlı versiyonları sadece 75 HP’lik 1.3 litre silindir hacimli motorla kombine ediliyor ve 4.5 lt/100 km’lik ortalama yakıt tüketim değeri sunuyor. 45 litrelik yakıt deposunun yardımıyla 1000 km’lik bir menzile ulaşabilen otomatik şanzımanlı ve dizel motorlu Fiat Fiorino, hem satın alırken hem de kullanırken en ekonomik seçeneklerden biri olmasıyla ön plana çıkmayı başarıyor.