Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Temsa, hep fark atıyor

Sektörde yeni ürünleri ile adından sıkça söz ettiren Temsa Global, şimdi de yeni ürünleri kadar satış sonrası hizmetleri ile de iddiasını ortaya koyuyor.

Temsa, hep fark atıyor

Sektörde yeni ürünleri ile adından sıkça söz ettiren Temsa Global, şimdi de yeni ürünleri kadar satış sonrası hizmetleri ile de iddiasını ortaya koyuyor. Araçların periyodik bakım aralıklarını yükselten ve böylece maliyet avantajı sağlayan Temsa, yetkili servislerinde en iyi hizmet kalitesini yakalamak için yatırımlarına devam ediyor.

Temsa, kullanıcılarına sunduğu konfor ve kaliteyi, satış sonrası hizmetleriyle destekleyerek, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor. Yakıt tasarrufu ve yenilenen donanımları ile üst düzey ürünler sunan Temsa, Safir ve Prestij Super Deluxe’de satış sonrası hizmetleriyle de işletim maliyetlerini minimuma indirirken, sahiplerine daha fazla kazanç sağlıyor.

Temsa sektöre sunduğu Prestij Super Deluxe Euro 4’de periyodik bakım aralıklarını 10 bin kilometreye çıkarttı. Adblue için ekstra masraf gerektirmeyen Euro 4 emisyonuna sahip Prestij Super Deluxe 2 yıl sınırsız kilometre garantisi sunuyor. 96 adet midibüs yetkili servis noktası hizmetleri kapsamında 7 / 24 yol yardım hizmeti sunulurken, müşteri ihtiyaçlarına göre hizmetler sürekli geliştiriliyor. Yetkili servislere online ürün eğitimi veren Temsa, 6 vitesli, sınıfının en hafif aracı olan Prestij Super Deluxe Euro 4 ile yüksek yakıt tasarrufu sağlıyor.

Temsa Yeni Safir’in bakım periyotlarını 40 bine çıkararak ortalama bakım periyodunun 3 katını aşan bir süre sunuyor. Prestij Super Deluxe gibi 2 yıl sınırsız kilometre garantisi ve 7 / 24 yol yardım hizmeti sunan Temsa Yeni Safir sağladığı yakıt tasarrufunun yanı sıra 410 beygirlik motoru sayesinde kullanıcısına yüksek performans da sunuyor. Segmentinde diğer araçlara göre yakıt tasarrufunda öncü olan Temsa Yeni Safir, turizm sektörünün yanı sıra şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında da iddiasını sürdürüyor. Temsa, 40 otobüs yetkili servis noktası ile hizmet veriyor.