Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Otobüsçüler MAN’ın gecesinde buluştu

MAN, Antalya’da düzenlediği etkinlikle sektör mensuplarını bir araya getirdi.

Otobüsçüler MAN’ın gecesinde buluştu

MAN, Antalya’da düzenlediği etkinlikle sektör mensuplarını bir araya getirdi. Çok sayıda otobüs müşterinin katıldığı etkinlikte Neoplan’ın 75’nci yılını da kutlandı. Sektör mensupları etkinlikte MAN ve Neoplan otobüs modellerine de yakından inceledi.

MAN’ın gelenekselleşen müşteri buluşması, bu yıl yine Antalya’da gerçekleşti. TOFED Başkanı Rüştü Terzi, MAN ve Neoplan otobüslerinin müşterileri ve seyahat firma yetkilileri, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu’nun evsahipliğinde biraraya geldi.

Üç gün süren etkinliğe katılan yaklaşık 200 müşteri, tanıtımı yapılan Neoplan’ın Starliner ve Tourliner, MAN’ın ise iki adet Fortuna (turizm versiyonu ve 2+1 koltuklu) modelleriyle test sürüşü yapma fırsatı da buldu. MAN ve Neoplan marka otobüslere ise müşterilerin ilgisi büyük . Tanıtım için getirilen ve satışa sunulan dört otobüsten üçü, etkinlik sırasında sahiplerini buldu. MAN ve Neoplan marka otobüslere müşterilerin gösterdiği ilgi ve talepleri ise dikkat çekti.

MAN Finans, Petrol Ofisi ve Funtoro’nun da ürün ve hizmetleriyle ilgili bilgi aktarma fırsatı bulduğu etkinliklerin gala gecesinde ise Mustafa Keser sahne aldı. Geniş repertuarı, eşsiz yorumu ve neşeli sohbeti ile Mustafa Keser, misafirlere renkli bir akşam yaşattı. Neoplan’ın 75’nci kuruluş yıldönümü de, gala gecesinde kesilen pasta ile kutlandı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu, ekonomideki olumlu gelişmelere dikkat çekti. Bekiroğlu, yaşanan küresel krizin ardından Türkiye ekonomisinin düzelmeye başladığını ve tekrar büyüme trendine girdiğini belirtti. Küresel ve ülke bazındaki diğer olumlu ekonomik gelişmelere de değinen Tuncay Bekiroğlu, turizm ve seyahat sektörünün de tekrar hareketli günlerini yakalayacağına dair belirtilere de dikkat çekti.