Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

DAF - Tırsan Anadolulu yollarında

Tırsan’ın gelenekselleşen Roadshow’un ilk etabı törenle başladı.

DAF - Tırsan Anadolulu yollarında

Tırsan’ın gelenekselleşen Roadshow’un ilk etabı törenle başladı. Tırsan, Ankara, Tokat, Karabük, Eskişehir, Afyon ve Denizli gibi Anadolu’nun önemli noktalarında nakliyecilerle buluşacak. DAF XF 105.460 Euro 5 Çekici ve Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler’in de nakliyecilerin beğenisine sunulacağı Roadshow’un ilk etabı 06 Mayıs 2010 Perşembe günü Denizli’de son bulacak.

Tırsan, bu yıl da gelenekselleşen Roadshow’unu gerçekleştiriyor. Bu yıl içerisinde farklı aralıkları ve etapları ile gerçekleşecek olan DAF ve Tırsan Roadshow’ u ilk olarak 15 Nisan – 06 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yaklaşık 14 gün sürecek DAF ve Tırsan Roadshow başta Ankara olmak üzere Tokat, Karabük, Eskişehir, Afyon ve Denizli gibi iç Anadolu’nun önemli illerinin merkezlerinde ve farklı ilçelerinde nakliyecilerle buluşacak. Roadshow esnasında DAF XF 105.460 Euro 5 çekici ve Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler’in müşterilere sağladığı avantajların yanı sıra ürün ile ilgili detaylı bilgiler verilecek.

KÄSSBOHRER AÇIK KASA SEMİ-TREYLER

Geliştirilmiş şasi teknolojisi ile daha yüksek mukavemete ve daha düşük boş ağırlığa sahip Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler ilk kullanımda ekonomiklik ve verimlilik özelliğiyle de dikkat çekiyor. Aynı segment araçlara kıyasla yaklaşık 2 ton düşük boş ağırlığa sahip olan Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler, hem dökme hem paletli yükleri taşıma imkânı sunuyor. Tırsan Ar-Ge Merkezi tarafından geniş kapsamlı çalışmalar sonucu üretilen Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler, müşterilerine çok yönlü hizmet vermek için platform, saç kapaklı ve alüminyum kapaklı olarak 3 tipte sunuluyor.

Özellikle yurtiçi nakliyecilerin ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda üretilen Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler kısa sürede büyük başarı elde etti. Pazara sunulduğu Aralık 2009’dan bu yana 22 şehirde toplam 69 adetlik satış ile sahiplerini buldu.

DAF, AVRUPA’DA PAZAR LİDERİ

DAF Trucks N.V. 2009 yılında %19,8 Pazar payı ile Avrupa’nın Çekici Pazarı Lideri . Türkiye’ye ve Türk nakliyecisine büyük önem verdiğini gösteren DAF, Tırsan ile ilk olarak 1995 yılında imzaladığı distribütörlük anlaşmasını geçtiğimiz yıl süresiz olarak yenilemişti.
Sürüş rahatlığını ve ekonomik kullanımı her bir arada sunan DAF Trucks N.V., ürün geliştirmelerini yine bu temel öncelik doğrultusunda gerçekleştiriyor.

2009 yılında ‘Gelmiş Geçmiş En İyi Kamyon Ödülü’nü alan DAF XF serisinden DAF XF 105.460 Euro 5 çekici de DAF ve Tırsan Roadshow’ da nakliyecilerin beğenisine sunuluyor. Güvenli ve eşsiz sürüş performansı, ekonomik yakıt kullanımı, daha uzun servis aralıkları ile DAF her en mükemmel araç çözümlerini sunuyor.