Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Hak Hafriyat, Filoyu MAN ile güçlendirdi

Hak Hafriyat, 25 adet MAN TGS kamyonundan oluşan araç parkını, 5 adet MAN TGS 33.

Hak Hafriyat, Filoyu MAN ile güçlendirdi

Hak Hafriyat, 25 adet MAN TGS kamyonundan oluşan araç parkını, 5 adet MAN TGS 33.360 kamyon daha alarak güçlendirdi. Firma sahibi Rafet Aksakal, önümüzdeki günlerde yeni alımlarının olacağını ve tercihlerini yine aynı markadan yana kullanacaklarını söyledi.

İnşaat sektörü ve hafriyat iş kolunun öncü kuruluşlarından Hak Hafriyat, MAN kamyonlarının TGS modelini tercih ediyor. Filosunda 25 adet MAN TGS bulunan firma, tercihini yine aynı modelden yana kullanarak 5 kamyonla filosunu daha da güçlendirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’den Ali Şükrü Mete, “Hak Hafriyat Şirketi’nin filosuna 5 adet MAN TGS 33.360 daha katması ve büyümesine MAN ile devam ediyor olması, markamıza duydukları güvenin ve memnuniyetin bir sonucudur. Bu tercih, aynı da sektörde MAN ticari araçlarının başarısının ve bundan doğan memnuniyetin, alınan takdir ve taleplerin de bir göstergesidir” .

Hak Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Aksakal ise şöyle konuştu: “Şirket olarak ilk hedefimiz, inşaat sektöründe profesyonel anlamda hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini sağlamak. Bunun için teknolojik gelişmeleri takip etmek, çalışma yöntemlerimizi, teknolojimizi, verimlilik ve performansımızı devamlı arttırmaktayız. MAN kamyonları ile bu hedeflerimize daha yakın oluğumuzu düşünüyoruz”