Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Haliloğlu, 19 Tırsan treyler aldı

Tırsan, treyler teslimatına hız kesmeden devam ediyor.

Haliloğlu, 19 Tırsan treyler aldı

Tırsan, treyler teslimatına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak genel merkezi Gaziantep’te bulunun uluslararası nakliye şirketlerinden Haliloğlu Nakliyat’a toplam 19 adet Tırsan Semi-Treyler araç teslim etti.

Tırsan Samandıra tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, DAF-TIRSAN Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve Haliloğlu Nakliyat Lojistik Direktörü Zafer Azgın katıldı.

Haliloğlu Nakliyat Lojistik Direktörü Zafer Azgın, “Daha önceki yıllarda da Tırsan ürünleri aldık ve çok memnun kaldık. Tırsan ürünlerini tercih etmemizin en büyük sebebi; Tırsan treylerlerin yüksek kalitesi ve bu sayede elde ettiğimiz düşük işletme maliyetidir” .

Araçların da her yüksek standart ve kalite aradıklarını belirten Azgın, “Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin Irak distribütörlüklerini yürütüyoruz. Standartlarımızı ve kalitemizi her yüksek tutmalıyız. Tırsan, bize her üstün kaliteli araçlar vererek, çözüm ortağımız oluyor” açıklamasını yaptı.

Ar-Ge yatırımlarına değinen Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise, “Geçtiğimiz yıl Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı sektörün ilk ve tek Ar-Ge merkezini Adapazarı fabrikamızda kurduk. Kendi teknolojimizi kendimiz üretiyoruz. Sürekli ürünlerimizi yeniliyoruz ve yeni ürünler geliştiriyoruz. Yüksek kalite ve düşük maliyetli ürünler bizim için çok önemli” . Nuhoğlu ayrıca, Türkiye’de kaliteli ürün ve üretim konusunda rakiplerinin olmadığını belirterek, Tırsan’ın hem Avrupa hem de Türkiye’de en geniş semi-treyler ürün gamına sahip ğunu ekledi.