Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Ulusoy’un filosu yine ‘Turkuaz’larla yenileniyor

Ali Osman Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Trabzon – Batum – Arhavi arasında hizmet veren 2005 ve 2006 Isuzu Turkuaz araçlarını yenileme kararı kapsamında bir adet Isuzu Turkuaz aldı.

Ulusoy’un filosu yine ‘Turkuaz’larla yenileniyor

Ali Osman Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Trabzon – Batum – Arhavi arasında hizmet veren 2005 ve 2006 Isuzu Turkuaz araçlarını yenileme kararı kapsamında bir adet Isuzu Turkuaz aldı. Ulusoy, yılsonuna kadar filoda bulunan 10 adet Turkuaz araçlarının ını yenileyecek.

Anadolu Isuzu tarafından direk satışı gerçekleştirilen Isuzu Turkuaz, Ali Osman Ulusoy Holding’in Yenibosna tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslimat törenine Ali Osman Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, yönetim kurulu üyesi Hülya Ulusoy, Ulusoy Otobüs Grup Başkanı Sümer Yığcı ve Minitur Turizm sahibi Mehmet Öksüz katıldı. Törende Anadolu Isuzu’dan ise Satış Şefi Onur Çetin ve Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Sancaklı hazır bulundu.

Ali Osman Ulusoy, “Bu aracın bizi cezbeden tarafı, şehirlerarası otobüs işletmeciliğinde kilometreye göre; dağa, asfalta, otobana göre çalışma şartları var. Şehirlerarası taşımacılıkta Mercedes Travego araçları kullanıyoruz ve bu otobüslerden de memnunuz. Ama bizim bir de kısa hatlarımız var. Bu otobüslerden 3 ay önce bir tane aldım. Trabzon-Batum çalıştırıyorum. Bu aldığımı da aynı hatta koyacağım. 2005 ve 2006 model filomda 10 adet Turkuaz var. Yılsonuna kadar bu arabaların ını satıp yenileyeceğim. Bu arabayı Isuzu’dan direk aldım. Biz Oflu’yuz aracı kullanmayız” .