Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Chery, Mermerler’i ödüllendirdi

Çinli otomobil üreticisi Chery, Pekin’de yapılan dünya çapındaki distribütörler toplantısında en iyi satış ve tanıtım ödülünü Türkiye temsilcisi Mermerler Otomotiv’e verdi.

Chery, Mermerler’i ödüllendirdi

Çinli otomobil üreticisi Chery, Pekin’de yapılan dünya çapındaki distribütörler toplantısında en iyi satış ve tanıtım ödülünü Türkiye temsilcisi Mermerler Otomotiv’e verdi. Ödülü, firma adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Mermer aldı.

Chery, distribütörleri arasında yıl boyunca yaptığı performans değerlendirmesinde Mermerler Otomotiv’den 4 personele en iyi yedek parça, en iyi servis, en iyi garanti ve en iyi teknik ödülü verildi.

Yücel Mermer, toplantının ardından yaptığı açıklamada, ödül almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Chery’i Türkiye’de çok iyi tanıttık. Satışları da diğer distribütör firmalara göre çok daha fazla artırdığımız için ödüle layık görüldük” .

CHERY’NİN YERİ REKMAK YÜZÜ MESSİ

Chery Başkanı Tongyue Yin, Chery’nin tanıtımı için Barcelona’da futbol hayatını sürdüren Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi’yi, dünyaca tanınması ve çok iyi bir reklam yüzüne sahip olmasından dolayı seçtiklerini söyledi. Yin, Messi’nin gençlerin de ilgisini çektiğini, bu nedenle otomobillerin tanıtımında Messi ile çalışma kararı aldıklarını kaydetti.

58 ülkeden 60 distribütörün katıldığı toplantıda Chery’nin şimdiye kadar 23 modelinin tanıtımı yaptığı, bu yıl 13 modelin daha tanıtımın planlandığı ifade edildi. Firmanın, dünya çapında 11 fabrikasının yapımının devam ettiği, bu yıl 1 milyon araç ihraç etmeyi hedeflediği kayldi.