Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

OK Uluslararası Nakliya’ın filosu Tırsan’la büyüyor

Taşımacılık sektörüne 1999’da Belçika’da başlayan Ok Uluslararası Nakliyat, Türkiye’de de yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

OK Uluslararası Nakliya’ın filosu Tırsan’la büyüyor

Taşımacılık sektörüne 1999’da Belçika’da başlayan Ok Uluslararası Nakliyat, Türkiye’de de yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, 2009 yılında filosuna kattığı 10 adet DAF XF 105.460 Low-Deck Çekici ve Tırsan MegaLight Semi Treyler’den sonra, 2010 yılında da araç alımlarında tercihini yine aynı markadan yana kullandı.

Ok Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 12 adet DAF XF 105.460 Low-Deck çekici ile 12 adet Tıran MegaLight Semi–Treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Teslimat törenine Ok Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bağcı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Bağcı katıldı. Törende Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve DAF/Tırsan bayii Bursa Ağır Vasıta Genel Koordinatörü Ahmet Uğur’da hazır bulundu.

Yusuf Bağcı, “1999 yılında Belçika’da Ok Trans firmasını kurduğumuzda DAF çekiciler ile taşımacılık sektörüne başlamıştık. Daha sonra 2007 yılında Eskişehir’de Ok Uluslararası Nakliyat adı altında Türkiye şubemizi açtık. Kardeş şirketimiz Bağcılar Uluslararası Nakliyat’da da yurt içi yatırımlarımıza DAF ve Tırsan markaları ile devam etmeye karar verdik” .

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizen Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan tarafından satılan araçların garanti süreleri bittikten sonra DAF ve Tırsan servislerine gelme oranı %80’dir. Bu oran azımsanmayacak derecede önemlidir. Bu da müşterilerin Tırsan’a olan bağlılığı ve güveni doğrultusunda 33 yıldır zirvedeki yerini korumanın en büyük göstergesidir” diye konuştu.