Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Funtoro, otobüsçüleri bilinçlendiriyor

Otobüs taşımacılığında multimedya teknolojisi ile yolculara eğlenceli seyahat imkânı sunan Funtoro, müşterileri için eğitim programı hazırladı.

Funtoro, otobüsçüleri bilinçlendiriyor

Otobüs taşımacılığında multimedya teknolojisi ile yolculara eğlenceli seyahat imkânı sunan Funtoro, müşterileri için eğitim programı hazırladı. Hazırlanan eğitim programıyla firma yetkilileri ve araç personelinin cihazlar hakkında detaylı bilgi sahibi olması hedefleniyor.

Funtoro merkezinde düzenlenen eğitimlere firma yetkilileri yoğun ilgi gösteriyor. Funtoro Genel Müdürü Bülent Büyükgezici, Teknik Müdür Rıza Güneri ve Satış Müdürü Serkan Baş’ın gerçekleştirdiği eğitim programı 3 saat sünüyor. Eğitimlerde sektör mensupları Funtoro MOD sistemleri hakkında detaylı bilgi sahibi oluyor.

Şuana kadar Ulusoy, Gülen Turizm, Ses Turizm, Efe Tur, Ben Turizm, Çanakkale Truva, Balıkesir Uludağ, Adıyaman Gülaras, Pamukkale, Şahinler, Es Turizm, Metro, Kamilkoç, Varan ve Has Turizm yetkilileri eğitimden geçti.

Funtoro Genel Müdürü Bülent Büyükgezici, eğitim programın; Funtoro sistemleri hakkında detaylı bilgi, bilgi işlemcileri, ekran kullanımı, diğer sistemler arasındaki özellikler, içeriğin oluşturulması, firmalara yapılacak özel çalışmalarda güncel sistemler ve konu hakkında sektör mensuplarından görüş alış-verişini içerdiğini söyledi.

Eğitim programının yılın belli dönemlerinde gerçekleşeceğini dile getiren Büyükgezici, “Funtoro MOD sistemlerinin müşterilerimiz tarafından sağlıklı bir şekilde kullanılması için eğitim programı düzenledik. Programımıza sektör mensupları yoğun ilgi göstermektedir. Yılın iki dönemi eğitim programı düzenlemeyi hedefliyoruz ancak firmalarımızdan yoğun talep gelmesi durumunda özel programlar da düzenleyeceğiz. Amacımız müşterilerimizi cihazlarımız hakkında bilgi sahibi yapmak” .

Funtoro sistemlerinin sektör mensupları tarafından yoğun rağbet gördüğünü de sözlerine ekleyen Genel Müdür Bülent Büyükgezici, şöyle konuştu:

“Funtoro MOD (Kişiye Özel Medya), AOD (Kişiye Özel Müzik), İletişim ve Eğlence Sistemi gibi otobüs çözümlerine yönelik yeni ürünlerimiz sektör mensupları tarafından yoğun rağbet görmektedir. Sektörün önde gelen firmaları cihazlarımızı tercih etmekte bu da bizi son derece gururlandırmaktadır.”