Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Servis Turizm’in filosuna ilk Otokar girdi

İstanbul’da personel ve servis turizm taşımacılık hizmeti veren Servis Turizm, filo yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Servis Turizm’in filosuna ilk Otokar girdi

İstanbul’da personel ve servis turizm taşımacılık hizmeti veren Servis Turizm, filo yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Firmada bireysel taşımacılık yapan Şenol Yılmaz, sahip ğu araçlardan bir tanesini Otokar Sultan 140S Comfort ile yeniledi. Yılmaz’ın aldığı araçla birlikte Servis Turizm’in filosuna da ilk Otokar girdi.

Otokar bayii Örnek Otomotiv tarafından satışı yapılan Sultan 140S Comfort, bayiinin tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslimat törenine Şenol Yılmaz, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve Murat Torun, Örnek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Öztepe ile Aktif Satış Yöneticisi İlter Elmas katıldı.

Şenol Yılmaz, “20 yıldır sektörde taşımacılık yapıyoruz. Araçlarımız Servis Turizm’e bağlı olarak Çukurova Holding grubunun personelini taşıyor. Firma olarak araç yenile çalışmalarına ağırlık vermeye başladık. Bu bağlamda sahibi ğum 3 araçtan birini Otokar’ın turizm aracı ile yenileme kararı aldık. Otokar’ı tercih etmemizde Örnek Otomotiv Aktif Satış Yöneticisi İlter Elmas’ın rolü büyük . Teslim aldığımız Sultan 140S Comfort ile Servis Turizm’in filosuna da ilk Otokar girdi” .

SULTAN 140S COMFORT’IN ÖZELLİKLERİ:

Sultan 140S Comfort, Euro 4 normlarına uygun, 140 BG ve 27+1 kişilik yolcu kapasitesi ile turizm ve servis taşımacılığı için tasarlanmış. Turizm taşımacılığının vazgeçilmez özellikleri olan hostes koltuğu, yatabilir yana açılabilir koltuklar, LCD ekran, DVD oynatıcı, MP3 çalar, buzdolabı, kapalı devre müzik ve anons sistemi Sultan 140S Comfort’ta standart olarak sunuluyor.