Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Adıyaman’da Sultan sayısı 59’a yükseldi

Adıyaman’da kentiçi toplu taşımacılık hizmeti veren Kolej Kooperatifi, araç yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Adıyaman’da Sultan sayısı 59’a yükseldi

Adıyaman’da kentiçi toplu taşımacılık hizmeti veren Kolej Kooperatifi, araç yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2010 yılı başında 53 adet Otokar Sultan City aracı filosuna katan kooperatif, son olarak 6 adet daha Sultan City alarak filosundaki Otokar sayısını 59’a yükseltti.

Kolej Kooperatifi’ne satışı yapılan 6 adet Sultan City halk otobüs modeli, düzenlenen tören ile teslim edildi. Törende Kooperatif Başkanı Mahmut Delibaşı, kooperatif üyeleri ve Otokar’dan Oral Ağaoğlu hazır bulundu.

Kooperatif başkanı Mahmut Delibaşı, daha önce alımını yaptıkları 2010 model Euro 4 motorlu araçtan memnun klarından dolayı, filolarını yine aynı marka ile yenilemeye devam ettiklerini söyledi. Delibaşı, “Sultan City’nin çekiş, kuvvet, sağlamlık ve düşük yakıt sarfiyatı dikkatimizi çekti. Bunun yanında firmanın sattığı araçların arkasında durması da alımlarımız da etkili rol oynadı” .

Sultan City özellikleri:

Sultan City 140 BG, Euro 4 motoru, ABS fren sistemi ve ön arka disk frenleriyle şehiriçi trafiğinin ani dur-kalkları sırasında güvenli yolculuk sunuyor. Genişleyen arka camı ve yeni iç tasarımı ile daha ferah bir yolculuk sağlıyor; yüksek yolcu kapasitesi, düz yolcu koridoru ile şehiriçi yolculuklarını keyifli hale getiriyor. 7 metre uzunluğundaki Sultan City, standart olarak 25 oturan, 16 ayakta yolcu taşımaya imkân veriyor.