Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Lider Gıda, 35 adet Krone aldı

Türkiye’nin önemli ihraç kalemlerinin başında gelen yaş sebze ve meyve lojistiğinde 2006 ve 2007 yıllarında sektöründe Türkiye birincisi olan Lider Gıda; hijyen ve güvenlik kriterlerini araçlarında bir araya getiren Krone ile filosunu genişletti.

Lider Gıda, 35 adet Krone aldı

Türkiye’nin önemli ihraç kalemlerinin başında gelen yaş sebze ve meyve lojistiğinde 2006 ve 2007 yıllarında sektöründe Türkiye birincisi olan Lider Gıda; hijyen ve güvenlik kriterlerini araçlarında bir araya getiren Krone ile filosunu genişletti.

Krone Trabzon Yetkili Satıcısı Asya Otomotiv tarafından Lider Gıda’ya satışı yapılan 35 adet Cool Liner Duoplex Steel model treyler, Doğuş Otomotiv Gebze tesislerinde yapılan törenle firma yetkililerine teslim edildi. Törende; Lider Gıda Genel Müdürü Şadan Altuntaş, Doğuş Otomotiv Krone Satış Müdürü Mert Benli ve Krone Doğu Avrupa ve Türkiye Bölge Direktörü Andreas Voelker de hazır bulundu.

Lider Gıda Genel Müdürü Şadan Altuntaş, filolarında yer alan Krone treylerden çok memnun kaldıklarını bu nedenle de yatırımlarını tekrar Krone markasına yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

Altuntaş, “Şirketimizin amiral gemisi yaş-sebze-meyve taşıyıcılığı ve üreticiliğidir. İzmir Salihli’de 600 dönümlük Türkiye’nin en büyük serasında ayrıca üreticilik yapıyoruz. Ürünlerimizin yüzde 80’nini ihraç ediyoruz. 2006-2007 ve 2007-2008 yılı yaş sebze-meyve ihracatında Türkiye şampiyonluğumuz bulunuyor. Tarladan rafa gelene kadar her türlü işlemi gerçekleştiriyoruz. Filomuzda 133 adet soğutuculu treylerimiz bulunuyor. Frigofirik treylerler bizim için çok önemlidir. 98 çekicimiz 133 tane treylerimiz bulunuyor. Yeni alımlarımız ile birlikte toplam 55 adet Krone treylerimiz . 98 çekicinin yer aldığı filomuzda; özmal çekici sayısımızı 100'e çıkarmayı hedeflerken, treyler sayımızı da ona paralel arttırmayı planlıyoruz. Yeni alımlarımızda da ilk tercihimiz Krone olacaktır” .

Krone Cool Liner Duoplex Steel

Cool Liner Duoplex Steel güçlü, sağlam bir yapıya ve konforlu bir donanıma sahip. 50 mm kalınlığındaki güçlü ön duvarları çok iyi bir hava dağılımı garanti eden 4 adet sabit alüminyum profil ile içten korunmakta. HACCP sertifikalı yan duvarların temizlenmesi ve tamir edilmesi çok kolay. Rampalara uygun olarak tasarlanmış paslanmaz çelik arka kapı girişi üzerinde bulunan alüminyum kapı menteşeleri de içten entegre edilmiş.

Kapı ile entegre iç aydınlatma şalteri ile donatılmış Krone Cool Liner Duoplex Steel treyler modelinin kapısı açıldığında, treylerin içi otomatik olarak aydınlanmakta. Tavan paneline saklı iç aydınlatma kabloları sayesinde yüksek koruma sağlanmakta ve olası zararlara karşı kablolar korunmakta. Tavanda bulunan esnek hava kanalları soğuk havanın her noktada eşit olarak dağılmasına imkân veriyor.