Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Ran Lojistik İzmir’de şube açtı

201 yılını yatırım yılı olarak ilan eden Ran Lojistik, Türkiye geneli yapılanmasına hızla devam ediyor.

Ran Lojistik İzmir’de şube açtı

201 yılını yatırım yılı olarak ilan eden Ran Lojistik, Türkiye geneli yapılanmasına hızla devam ediyor. Ran Deniz ve Hava Taşımacılık Hizmetleri A.Ş., unvanıyla Mart ayında kurulan şirkete kurucu ortak olarak iştirak eden Ran Lojistik, Bursa şubesinin ardından İzmir’de de yapılanmasını layarak şubesini açtı. Şirketin bir sonraki hedefi ise Ankara, Mersin ve Antalya olacak.

Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş. Mali ve İdari İşler Grup Başkanı (CFO) Bülent Görer, “İzmir’in gelişmiş sanayisi, ihracattaki gücü bizim için önemli. Bu nedenle Anadolu’ya açılırken Bursa’dan sonra önceliğimizi İzmir’e verdik. Türkiye’nin önemli petro-kimya tesislerinden olan Petkim İzmir’de faaliyet gösteriyor. Bunun yanı sıra kentte petrol ve kimyevi ürünler, metal, tekstil, makine, otomotiv ile gıda, tütün ve toprağa dayalı sanayi çok güçlü ve bunların hepsi bizi İzmir’e çekti” .

Ran Lojistik olarak 2010 yılında İzmir’deki faaliyetlerini daha çok uluslararası taşımacılık alanında sürdüreceklerini dile getiren Görer, aynı da İzmir sanayisinin lojistik ihtiyaçlarını izleyerek bu ihtiyaçlar doğrultusunda İzmir’e özel lojistik hizmetler üretmek amacıyla çeşitli yatırımlar yapacaklarını kaydetti.

HEDEFİMİZ İLK 3

Yurt içinden ve yurt dışından pek çok kuruluşun uluslararası kara taşımacılığı konusunda uzun süreli çözüm ortağı olan Ran Lojistik’in bulunduğu sektörde pazarın liderlerinden biri olmak gibi bir vizyonu ğuna da dikkati çeken Bülent Görer, “Bu yıl sektörün üzerinde büyüyeceğimizi düşünüyoruz. Lojistik sektöründe 2-3 sene içerisinde ilk üçe girmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

510 HİSSE İLE KURUCU ORTAK

Bülent Görer, Ran Deniz ve Hava Taşımacılık Hizmetleri Anonim Şirketi’ne 510 hisse ile kurucu ortak olarak iştirak ettiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Hava ve deniz taşımacılık alanındaki etkinliğimizi arttırmayı ve uluslararası karayolu taşımacılığındakine benzer yapılanma içine girmeyi hedefliyoruz. Ran Lojistiğin halka arzıyla ilgili yabancı şirketlerin şirketimizle ilgili işbirliği talepleri çok arttı. Bizde bu talepleri titizlikle inceleyip doğru partnerleri en kısa sürede oluşturacağız.”