Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Sima İnşaat, yeni otobüsünü teslim aldı

Bireysel otobüsçüler, sezon öncesi otobüs yatırımlarına hızla devam ediyor.

Sima İnşaat, yeni otobüsünü teslim aldı

Bireysel otobüsçüler, sezon öncesi otobüs yatırımlarına hızla devam ediyor. Sektörde uzun yıllardır bireysel otobüs taşımacılığı yapan Sima İnşaat, siparişini verdiği bir adet Travego 15 aracını teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv tarafından Sima İnşaat’a satışı yapılan bir adet 2010 model Travego 15 otobüs, Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Teslimat törenine Sima İnşaat’tan firma sahipleri Selehattin Karaaslan ve Uğur Eriş Ballı ile araç kaptanı İsmail Göden katıldı. Törende Has Otomotiv’den ise Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun hazır bulundu. Remzi Torun, yeni aracın anahtarını Selehattin Karaaslan’a “Kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Mercedes araçlarından son derece memnun klarını dile getiren Selehattin Karaaslan, sezon başlamadan otobüs sayısını artıracaklarını açıkladı. Yeni araç alımlarında yine Has Otomotiv’i tercih edeceklerini dile getiren Selehattin Karaaslan, “Firma olarak bireysel otobüs taşımacılığında araç tercihimizi hep Mercedes’ten yana kullanacağız. Mercedes’i tercih etmemizdeki en önemli nedenlerin başında satış sonrası hizmetler ve ikinci el değeri geliyor. Araç alımımız da ise gideceğiz adres Has Otomotiv olacak. Bunun nedeni de bize gösterdikleri yakın ilgi ve kolaylıklardır. Bir sorun yaşadığımızda Has Otomotiv’de 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz karşımızda bir muhatap var” .