Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Tırsan, satış sonrası eğitimlere ağırlık verdi

Tırsan, satış sonrası hizmetler yetkili servislerinde müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak için personel eğitimlerine ağırlık verdi.

Tırsan, satış sonrası eğitimlere ağırlık verdi

Tırsan, satış sonrası hizmetler yetkili servislerinde müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak için personel eğitimlerine ağırlık verdi. Tırsan Treyler’ in Samandıra tesisinde bulunan eğitim salonlarında Yedek Parça Aktif Satış Eğitimlerinin 1.modülü gerçekleştirildi. 2011 yılı Mart sonunda lanacak olan eğitim ve gelişim programı, 5 farklı sertifikalı modülünden oluşuyor.

Yurtiçi Yetkili Servis yedek parça aktif satış personelinin katılımıyla gerçekleşen eğitim, Tırsan Satış Sonrası Hizmetler Eğitim Sorumlusu Erol Çakır tarafından veriliyor. Eğitimlerde personele; satış becerilerini daha da güçlendirmek ve geliştirmek amacıyla, satış odaklı teknik bilgi ve ticari satış teknikleri konularında detaylı bilgiler aktarıldı.

Toplam 5 modülden oluşacak olan eğitim ile Tırsan’ın her bir çalışanın, Tırsan’ın müşteri odaklı iş yapış tarzını özümsemesi sağlanıyor. Bu doğrultuda müşteri ihtiyaçlarının daha iyi analiz edilmesi ve müşterilere doğru, hızlı ve etkin çözümler sunabilmesi için gerekli olan donanımına ulaşmaları hedefleniyor.