Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Vespa’larla ayağınız yerden kesilecek

Düşük yakıt tüketimi ve ücretsiz park imkânı ile en ekonomik ulaşım aracı olan Vespa scooterlar havaların ısınmasıyla yolları renklendirmeye başladı.

Vespa’larla ayağınız yerden kesilecek

Düşük yakıt tüketimi ve ücretsiz park imkânı ile en ekonomik ulaşım aracı olan Vespa scooterlar havaların ısınmasıyla yolları renklendirmeye başladı. Metropol hayatının getirdiği avantajlardan vazgeçmeksizin, şehir trafiğini yenebilmenin en akılcı çözümü olan Vespalar, 2010 motor sezonunu üç yeni modelle karşılıyor.

Avrupa şehirlerinin ve metropol yaşamının ayrılmaz bir parçası olarak kabul edilen ve son yıllarda İstanbul’da da sıklıkla görmeye alıştığımız tasarım ikonu Vespa, 2010’a 3 yeni model ve yeni renkleriyle hızlı bir giriş yapıyor.

Yeni Vespa GTS 300 Super Sport 2009 yılında piyasaya sürülen Vespa GTS 300 Super, bugüne kadar üretilen en yüksek hacimli Vespa olmasıyla tüm dünyada çok büyük ilgi gördü. Türkiye’de de sınırlı adette satışa çıkarılan ve en pahalı model olan GTS 300 Super çok kısa sürede tükenmişti. Daha da sportif ve atılgan olan Sport modeli ise, titanyum rengi ile 2010 yılının en favori renklerinden biri olmaya aday.

Yeni GTV “Via Montenapoleone” adını Avrupa’da modanın merkezi sayılan Milano’daki Montenapoleone caddesinden alıyor. Şıklığıyla tüm 300 cc motorların gözdesi olan özel ve ayrıcalıklı model, dünya modasından, sanattan ve dizayndan ilham alınarak tasarlandı. Ekolojik deri kaplı selesi, krom jantları ve mat boyası ile Montenapoleone 201’un modasını yansıtıyor.

2006’dan beri Vespa’nın en popüler modeli olan LX 150 modeli rahatlık ve yaratıcılıkla landı ve yeni Touring doğdu. Yeni Vespa LX Touring, Vespa’nın kişiselleştirme özelliğinden yola çıkılarak dizayn edildi. Sadece kahverenginde üretilen bu özel Vespa versiyonu, gezgin ruhunu etrafa yayıyor. Standart krom kaplama koruyucular aracın sağlamlığını, ön ve arkadaki kompakt gövde kapasiteyi arttırıyor. Yuvarlak ve transparant ön cam, sürücünün sürüş güvenliğini arttırıyor.

Vespa’nın 2010’daki bir diğer yeniliği de Vespa GTS 250 Bronz. Uyumlu Bronz renk kaskı ile Vespa GTS 250 bronz, farklı rengiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.