Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Yığcı: en sağlam otobüs MAN

MAN, İstanbul’un en seçkin mekânlarından Nahide’de düzenlediği etkinlikle turizm taşımacılarını bir araya getirdi.

Yığcı: en sağlam otobüs MAN



MAN, İstanbul’un en seçkin mekânlarından Nahide’de düzenlediği etkinlikle turizm taşımacılarını bir araya getirdi. TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “MAN otobüslerinden daha sağlam otobüs tanımıyorum. Eğer öyle olmasaydı Dorak bu otobüsü almaz”
.

MAN Bayii Mapar Otomotiv’in ev sahipliğini yaptığı geceye Turizm Taşımacılar Derneği (TTDER) Başkanı Sümer Yığcı, TTDER Genel Sekreteri Nusret Ertürk ve TTDER üyeleri katıldı. Gecede MAN Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Eren Gündüz ve Mapar Otomotiv Genel Müdürü Tanju Nayır ile MAN ve Mapar yetkilileri de hazır bulundu.

Etkinlikte; Dorak Turizm’e satışı yapılan 2+1 koltuk dizaynlı otobüs ile turizm taşımacılığına yönelik geliştirilen MAN araçları da sergilendi. Davetliler, turizm otobüslerini yakından inceleyerek yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Gecede bir konuşma yapan MAN Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Eren Gündüz, şirketin tarihi gelişimleri hakkında bilgi verdi. Gündüz’ün yaptığı sunumun ardından Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu da turizm otobüsleri hakkında detaylı bilgi aktardı.

2,5 ASIRLIK DENEYİM

Gecede bir konuşma da Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı yaptı. Yığcı, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Uzun yıllardır MAN Türkiye’de üretim yapıyor. Şirketin tarihine baktığımız da ise 2,5 asır. Dile kolay, tam 252 yıl. Yıllar önce üretilen MAN otobüsleri hala sorunsuz bir şekilde kullanılıyor. Tecrübelerime dayanarak MAN otobüslerinden daha sağlam bir otobüs tanımıyorum. Otobüsler öyle sağlam ki, kullanıcısına servisin yolunu bile unutturuyor. Eğer böyle olmasaydı bu gün Dorak, bu otobüsü almazdı. Gider başka markanın otobüsünü alırdı. Yine aynı şekilde ETS Tur’da MAN’ı tercih etmezdi. Şehirlerarası otobüs firmalarına bakıyorum bazılarının özmalının ı MAN iken, bazıların da ise önemli sayıda MAN otobüsü bulunuyor. Bu kadar sağlam araç üretmelerinin arkasında ise elbette yılların vermiş ğu deneyim ve tecrübe yatıyor.”