Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Demirbaş, Kızılay’a BMC otobüs bağışladı

Başta Ankara, İstanbul, Eskişehir ve Kayseri olmak üzere pek çok şehirde BMC’nin Özel Halk Otobüsçülerine otobüs satan tek yetkili servisi FSM Demirbaş Otomotiv sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Demirbaş, Kızılay’a BMC otobüs bağışladı

Başta Ankara, İstanbul, Eskişehir ve Kayseri olmak üzere pek çok şehirde BMC’nin Özel Halk Otobüsçülerine otobüs satan tek yetkili servisi FSM Demirbaş Otomotiv sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak 2’inci el bir Belde Otobüsünü baştan aşağı yenileyerek seyyar kan bağışı otobüsü haline getiren Demirbaş Otomotiv otobüsü Kızılay’a bağışladı.

Kayseri Kızılay Şube Başkanlığı'na bağışlanan otobüste aynı anda 4 kişiden kan alınabilmesi için koltuklar yeniden dizayn edildi. Seyyar kan toplama otobüsünün açılışı Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali’nin katıldığı bir törenle hizmete alındı.

Açılışın ardından Vali Bilici ve Kızılay Genel Başkanı Küçükali araçta incelemede bulundu. FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.