Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Filolarda Safir sayısı artıyor

Temsa, tamamen yenileyerek pazara sunduğu Yeni Safir’in teslimatlarına hızla devam ediyor.

Filolarda Safir sayısı artıyor

Temsa, en yenileyerek pazara sunduğu Yeni Safir’in teslimatlarına hızla devam ediyor. Son olarak Pamukkale ve Has Diyarbakır’da hizmet veren bireysel otobüsçüler ile turizm sektörünün önde gelen firmalarından Mesnevi’de yeni araç alımlarında Yeni Safir’i tercih etti.

Temsa’nın şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı alanında kullanılmak üzere tasarladığı Safir, törenle Pamukkale ve Has Diyarbakır Turizm filolarına birer, Ankara Mesnevi Turizm filosuna da iki adet teslim edildi.

Yolcu taşımacılığının saygın ve köklü firmalarından Pamukkale Turizm filosunda çalışmak üzere Yaşar Kayatürk ve Hasan Ali Kozak tarafından satın alınan Safir, Pamukkale Turizm’de seferlerine başladı. Kayatürk ve Kozak, aldıkları Safir ile hizmet verdiği yolcu taşımacılığı sektöründe kaliteyi, güveni, saygınlığı ve istikrarı temsil eden Pamukkale Turizm’de aynı hizmet kalitesini vermeyi ve bu süreç içinde otobüsün kendilerine çalışmasını hedeflemekteler. Safir ile Pamukkale Turizm’in Denizli – İzmir ve Denizli – Antalya hatlarında hizmet verecek olan Kayatürk ve Kozak, tercihlerinde Temsa markasının güvenirliliğinin yanında Safir’in düşük işletim giderleri ve yakıt tasarrufunun etkili ğunu belirtti.

Protokol taşımacılığı, kongre, seminer organizasyonlarında ve bireysel veya grupların havaalanı transfer hizmetleri konusunda öncü bir firma olan Ankara Mesnevi Turizm, filosuna kattığı iki adet 13 metrelik Temsa Safir ile hizmet verdiği kuruluşların ihtiyaçlarını en etkin şekilde karşılamaya devam ediyor.

Ayrıca şehirlerarası yolcu taşımacılığının önemli firmalarından Has Diyarbakır Seyahat, kalitesi, düşük işletim maliyetleri ve konforuyla Temsa Safir’i filosuna katarak müşterilerine sunduğu kaliteyi artırıyor; “otobüs bana çalışsın” diyor. Firma yetkilileri Safir’i tercih etmelerindeki en büyük sebebin yakıt tasarrufu ve 2 yıl sınırsız kilometre garantisi ğunu belirtti.

Temsa Yeni Safir, düşük işletim maliyetleri ve yüksek yolcu kapasitesinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağlayacağı düşük yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Yeni Safir Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruma altına alıyor.