Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Çiçek Turizm, 1 adet Isuzu Novo Lux aldı

Turizm ve organizasyon şirketlerinden Çiçek Turizm, müşterilerine kaliteli ulaşım hizmeti sunmak için yeni araç yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Çiçek Turizm, 1 adet Isuzu Novo Lux aldı

Turizm ve organizasyon şirketlerinden Çiçek Turizm, müşterilerine kaliteli ulaşım hizmeti sunmak için yeni araç yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Firma son olarak Anadolu Isuzu’dan bir adet Isuzu Novo Lux aldı.

Çiçek Turizm’e satışı yapılan 1 adet Novo Lux, Anadolu Isuzu’nun Şekerpınar’da bulunan fabrikası’nda firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat töreninde Çiçek Turizm’den Genel Müdür Okay Tınkır ve Satın Alma Müdürü Zayit Akoğlan, Anadolu Isuzu’dan ise Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya ve Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Murat Küçük hazır bulundu.

Tören öncesi Anadolu Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay, Çiçek Turizm Genel Müdürü Okay Tınkır ve Satın Alma Müdürü Zayit Akoğlan’a fabrikayı gezdirerek üretimi gerçekleştirdikleri araçlar hakkında detaylı bilgi aktardı.

1985 yılından beri sektörde hizmet verdiklerini dile getiren Çiçek Turizm Genel Müdürü Okay Tınkır, “Turizm sektöründe tecrübeli, genç ve dinamik bir ekip ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çiçek Turizm güven, kalite ve müşteri memnuniyetini ilke kabul ederek yıllardır en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarını yeniliklerle birlikte sürdürmektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında tarihi, kültürel ve manevi değerleri bakımından önemli olan yerlere turlar düzenlemekteyiz. Turlar deneyimli rehberler ve acente görevlileri refakatinde yapılmakta. Bununla birlikte ülkemizin en güzel tatil beldelerinde aileler ile birlikte müşterilerimizin nezih, güvenli bir tatil yapması için birçok olanaklar sunmaktayız” .