Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Eras İnşaat 6 adet MAN aldı

Eras İnşaat, MAN ile yaptığı işbirliği çerçevesinde 5 adet mikser ve 1 adet pompa kamyonunu daha bünyesine kattı.

Eras İnşaat 6 adet MAN aldı

Eras İnşaat, MAN ile yaptığı işbirliği çerçevesinde 5 adet mikser ve 1 adet pompa kamyonunu daha bünyesine kattı. Nuh Beton A.Ş.’nin de en büyük çözüm ortaklarından biri olan Eras İnşaat, bu yeni işbirliği ile sektördeki başarılarını daha da perçinleyecek.

Eras İnşaat’ın sürekli gelişim vizyonu çerçevesinde MAN ile yaptığı işbirliği ile 5 adet mikser ve 1 adet pompa kamyonu törenle teslim edildi. MAN Finance tarafından çok uygun koşullarda kredilendirilen tüm araçların İstanbul’da düzenlenen teslim törenine, Eras İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgün, Nuh Beton A.Ş. Asya Bölge Müdürü Alp Vidinliler, MAN İstanbul Bölge Satış Direktörü Aydın Yumrukçal ve İstanbul Bölge Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek ve MAN Finance Bölge Müdürü Coşkun Saraç katıldı. 

Eras İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgün, çözüm ortaklarından Nuh Beton A.Ş.’nin modern ve sağlıklı yapılaşmaya sağladığı katkıya dikkat çekti. Sektörün beklentilerine maksimum düzeyde cevap veren MAN ile bu işbirliğinin yapılmasının önemine de vurgu yapan Özgün, “Nuh Beton gibi modern ve çağdaş yapılaşmaya önem veren bir firma ile çalışıyor olmak, bizler için elbette çok önemli. Bu modern, çağdaş ve sağlıklı yapılaşma sağlanırken, bizlere sektörel ve teknolojik beklentilerimiz doğrultusunda destek veren MAN’ın katkılarını da unutmamak gerekir” .