Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Şoförlere sağlıkta VİP hizmet

Türkiye genelinde kullandığı otobüsün markasına bakmaksızın 2500 otobüs kaptanını çatısı altında toplayan Temsa Kaptanlar Kulübü, yine bir ilke imza attı.

Şoförlere sağlıkta VİP hizmet

Türkiye genelinde kullandığı otobüsün markasına bakmaksızın 2500 otobüs kaptanını çatısı altında toplayan Temsa Kaptanlar Kulübü, yine bir ilke imza attı. Universal Hospital Grubu ile işbirliği yapan Kulüp, kaptan ve ailelerinin; 13 il de Gruba bağlı 20 hastanede VIP sağlık hizmeti almasına imkân sağladı. SGK’lı kaptan ve aileleri tüm sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanırken, sosyal güvencesi olmayanlarda yüzde 20 indirimle özel sağlık hizmetlerinden yararlanacak.

Temsa Kaptanlar Kulübü, üye kaptanlarına özel anlaşmalar yapmaya aralıksız devam ediyor. Kulüp, son olarak Alman Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu Universal Hospital Grubu ile işbirliği protokollü imzaladı. Yapılan işbirliği protokolü ile kulübün anlaşmalı kurum sayısı 67’ye yükseldi.

İşbirliği protokolünü Temsa Kaptanlar Kulübü adına kulüp koordinatörü Ekrem Özcan imzalarken, Alman ve Vatan Hastaneler Grubu adına da Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Yönetmeni Tuğbay Aktaş imzaladı. Çamlıca Alman Hastanesi’nde imzalanan işbirliği töreninde ayrıca Kulüp yöneticilerinden Ersin Akdere de hazır bulundu.

İSTANBUL’DAN AĞRI’YA

Alman ve Vatan Hastaneler Grubu Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Yönetmeni Tuğbay Aktaş, “Universal Hastaneler Grubu yurt içinde İstanbul, Bodrum, Bursa, Sakarya, İzmir, Manisa, Karabük, Keşan ve Diyarbakır’da yurtdışında ise Arnavutluk Tiran Hastanesi ve Azerbaycan Bakü İrtibat Ofisi ile hizmet vermektedir. Özellikle sağlık turizm alanında Alman Hastanesi Taksim, Alman Hastanesi Çamlıca, İtalyan Hastanesi, Universal Hospital Bodrum ve İzmir Ege Sağlık Hastanesi uluslararası hastalara hizmet verdiğimiz hastanelerimizdir. Universal Hastaneler Grup Türkiye’de İstanbul, Ordu, Zonguldak, Gaziantep, Konya, Kuşadası, Antalya, Van, Elazığ, Malatya, Bursa, Ağrı, Adana illerinde ve yurtdışında Sofya, Irak, Dubai ve Sudan’da hastane yatırımlarına devam etmektedir” .

Kaptan şoförlerin hizmetinde klarını dile getiren Aktaş, “Yapılan işbirliği protokolü sonrası Türkiye genelinde birçok lokasyonda Temsa Kaptanlar Kulübü üyelerine hizmet verme şansımız olacaktır. Universal Hospital Grubu olarak düşünüldüğünde üyelerin tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahibiz. Temsa Kaptanlar Kulübü’ne üye olan kaptanlarımızın bütün Türkiye’ye hizmet verdiği gibi, biz de mevcut ve yapımı devam eden hastanelerimizle ülkemizin büyük bir bölümünde kaptanlarımızın ve ailelerinin hizmetinde olacağız” açıklamasını yaptı.

KAPTANLARIMIZA DEĞER VERİYORUZ

Konuya ilişkin Temsa Pazarlama Yöneticisi ve Kulüp Koordinatörü Ekrem Özcan ise şöyle konuştu: “Kaptanlarımıza ve ailelerine verdiğimiz değeri, anlaşmalı firmalarla gerçekleştirdiğimiz özel indirim ve kampanyalarla göstermeye devam ediyoruz. Kulüp kartımıza sahip üyelerimize, sağlıktan giyime, eğitimden servis ve yedek parçaya kadar geniş bir yelpazede indirim ve kampanyalar sunarak onların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Universal Hospital Grubu ile yaptığımız anlaşmayla hem kaptanlarımıza hem de ailelerine sağlık ihtiyaçları konusunda büyük bir hizmet sağlamış olacağız.”

Üyelerine hayatın her alanında avantajlar sağlamaya devam eden Temsa Kaptanlar Kulübü, Universal Hospital Grubu ile yaptığı anlaşmanın ardından anlaşmalı firma sayısını 67’ye çıkardı. Böylelikle Temsa Kaptanlar Kulübü, üye kaptanlarına; kaptanların eşlerine, çocuklarına, anne babalarına ve kardeşlerine de geçerli olmaz üzere yüzde 20’lik bir indirimden faydalanma imkânı sağlarken SGK’lı üyelerde, grubun SGK ile bütün branşlarda anlaşmalı hastanelerinden de faydalanabilecek.