Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

DAF, Çoruh Trans’ın da filosuna girdi

Uluslararası nakliye firmalarından Çorlu Trans, 2010 yılı araç alım programında tercihini ilk defa DAF çekici ve Tırsan treylerden yana kullandı.

DAF, Çoruh Trans’ın da filosuna girdi

Uluslararası nakliye firmalarından Çorlu Trans, 2010 yılı araç alım programında tercihini ilk defa DAF çekici ve Tırsan treylerden yana kullandı. Firma, 5 adet DAF CF 85.410 çekici ile 5 adet Tırsan Maksima Semi-Treyler teslim alarak filosuna kattı.

DAF/Tırsan tarafından Çoruh Trans’a satışı yapılan araçlar, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Törende firma sahibi Aslan Tatar ve DAF – Tırsan Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun’da hazır bulundu.

2005 yılından bu yana taşımacılık işlemlerini farklı bir marka ile sürdürdüklerini dile getiren Çoruh Trans sahibi Aslan Tatar, işletme maliyetlerinin günden güne artması, bakım maliyetlerindeki yüksek fiyat ve yakıt tüketimindeki artış sebebiyle filolarındaki çekicileri DAF marka araçlar ile değiştirmeye karar verdilerini açıkladı.

Tatar, “DAF markasını düşük işletme maliyetlerine sahip olması yılların alışkanlığını değiştirmekte bizim için en önemli etken . Şirket ekonomisine bu anlamda ciddi katkı sağlayan bir marka olmasının yanı sıra kaliteden ve konfordan da ödün vermemesi bizim için önemli. Filomuzdaki tüm çekicileri DAF ile değiştireceğiz” .