Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

İnci ve Jet’in tercihi Neoplan

Şehirlerarası yolcu taşımacılık firmaları yeni araç yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İnci ve Jet’in tercihi Neoplan

Şehirlerarası yolcu taşımacılık firmaları yeni araç yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İnci ve Jet Turizm yeni otobüs alımlarında MAN’ı tercih ederek filolarını Neoplan ile güçlendirdi.

24 araçlık filosunun 21 a MAN ve Neoplan olan İnci Turizm, 5 adet Neoplan Tourliner aldı. Müşterine kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen JET Turizm ise 1 adet Starliner aldı.

MAN Finance tarafından kredilendirilen 5 adet Tourliner otobüsü teslim alan İnci Turizm Genel Müdürü Emre Özer, araçların performanslarından çok memnun klarını ifade etti. Yeni satın aldıkları araçları en prestijli hatlar olan, Kayseri-Ankara ve Kayseri-İstanbul hatlarında kullanacaklarını belirten Özer, “İkinci el araçlarımızı takasa verip MAN Finance desteğinden yararlandık. Araçlarımızdan kça memnunuz, sadece aynı marka araçların model yılını yeniledik” .

Filosunda Fortuna Mega araçlar da bulunan JET Turizm’in sahibi Enver Bayram ise satın aldıkları 1 adet Starliner’ın yanı sıra bir adet daha Neoplan Starliner siparişi verdiklerini ifade etti.