Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Scania, Mersin’de nakliyecilerle buluştu

Scania Adana Bölgesi Yetkili Satıcı ve Servisi Aykan Otomotiv’in düzenlediği araç sergileme organizasyonunda, taşımacılık sektörü temsilcileri Euro 4 ve Euro 5 motorlu farklı modellerde Scania araçları yakından tanıma fırsatı buldu.

Scania, Mersin’de nakliyecilerle buluştu

Scania Adana Bölgesi Yetkili Satıcı ve Servisi Aykan Otomotiv’in düzenlediği araç sergileme organizasyonunda, taşımacılık sektörü temsilcileri Euro 4 ve Euro 5 motorlu farklı modellerde Scania araçları yakından tanıma fırsatı buldu.

Scania’nın, müşterileri ile biraraya gelerek farklı ürün ve motorlarını sunup, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği roadshow organizasyonlarından Mersin etabı, Aykan Otomotiv tarafından, Scania Yetkili Servisi Kavalcıoğlu Otomotiv’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Farklı güç ve motor özelliklerinde olan birçok farklı modeldeki aracı bir arada sergileyerek, taşımacılık sektörüne sunduğu teknoloji ve çözümleri birlikte tanıtan Scania, düzenlenen organizasyonda müşterilerine 1 adet G 420 CA4X2HSA– Normal Kabin Euro 5 motor çekici, 1 adet G 420 CA4X2HSA- Normal kabin Euro 4 motor çekici, 1 adet G 420 LA4X2MEB- Highline kabin Euro 5 motor çekiciyi yakından inceleme fırsatı sundu.

Scania araçların yanı sıra, Krone’nin Hamburg’daki fabrikasında üretilen çelik konstrüksiyonlu yeni tip Cool Liner Duoplex Steel soğutucu model 1 adet treyler de organizasyonda müşterileriyle buluştu. Özellikle bölgedeki sebze ve meyve taşımacılığına uygun özellikleri ve sertifikaları bulunan Krone treyler, müşterilerin ilgi odağı .

Adana ve Mersin bölgesinden yaklaşık 150 nakliyeci organizasyona katılarak araçları inceleme fırsatı yakalarken, ürünlerle ilgili merak edilenleri de yetkililere sorma imkânı buldular.

Araç sergileme organizasyonunda ziyaretçileri karşılayarak bilgilendiren Doğuş Otomotiv yetkilileri, bu tür organizasyonların büyük bir ilgiyle karşılandığını belirterek “Müşterilerimiz, bu tip organizasyonlar sayesinde Scania ürün yelpazesindeki ürünleri bir arada görüp, inceleme şansı yakalıyorlar. Aynı da merak ettikleri soruların cevaplarını hızlıca alıp, kendileri için en doğru modeli öğrenebiliyorlar. Doğuş Otomotiv olarak bu tür pazarlama organizasyonlarına önceki yıllarda ğu gibi bu yıl da yetkili satıcılarımız ile beraber tüm ülke genelinde devam ediyor olacağız” açıklamasında bulundu.

Törende konuşma yapan Aykan Otomotiv marka müdürü Halil Şehidoğlu ise “Scania markasının, 2003 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde ‘En çok satılan ithal ağır ticari araç markası’ olma unvanının ardında yatan başarısını, Mersin’de de Aykan Otomotiv olarak yakalamak istiyoruz” .