Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Hilal Trans 15 Adet Premium aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Hilal Trans, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Hilal Trans 15 Adet Premium aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Hilal Trans, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, son olarak 15 adet Renault Trucks Premium 460 Euro 5 Grand volume alarak filosunu güçlendirdi. Teslim alınan araçlarla birlikte firmanın filosundaki Renault Trucks marka çekici sayısı 75’e yükseldi.

1992 yılından bu yana ağırlıklı olarak Doğu Avrupa’da faaliyet gösteren Hilal Trans, Türkiye’de 120 adet, Slovakya’da 7 adetten oluşan araç parkı ile sektörün önde gelen nakliye firmalarından.

Hilal Trans’ın satın aldığı 15 adet Renault Trucks Euro 5 araçların teslimatı, Hilal Trans’ın Ataşehir tesislerinde gerçekleşti. Araç teslim törenine Hilal Trans Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Küçükçayır’ın yanısıra, Horoz Taşıt Servis Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Genel Müdür Gürkan Gürbüz, Filo Satış Müdürü Mine Öztuncay katıldı. Törende Renault Trucks Türkiye’den Genel Müdür Dominique Pollien ve Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu’da hazır bulundu.

Hilal Trans Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Gürbüz, “Renault Trucks Premium 460 araçları gerçekten yakıt tasarrufunda lider. Infomax ölçümleri ile bunu ölçerek kanıtladık. Bu raporlama ve arşivleme olanakları ilk günden bu güne kadar her türlü yakıt tüketimini görebiliyoruz. Bu günümüzde filolar için hayati önem taşıyor. Ayrıca Optidriver eğitimi şöförlerin eğitimi açısından mükemmel bir fırsat, söförün doğru bildiği yanlışlara fırsat bırakmıyor. Ayrıca bu seçimimizde Horoz’un servis hizmetinin ve kalitesini de yadsıyamam. Şu anda imkan olsa bütün araçlarımı düşünmeksizin Renault Trucks Premium’larla değiştirmeyi arzu ederdim” .

Horoz Taşıt adına görüşlerini belirten Genel Müdür Gürkan Gürbüz ise şöyle konuştu: “Hilal Trans 2000 yılından bu yana yoğun olarak çalıştığımız bir müşterimiz. Biz her müşterilerimizle empati kurmaya öncelik veririz. Hilal Trans’ın markamıza ve bize gösterdiği ilgi ve bizim hizmet kalitemiz sayesinde uzun bir işbirlikteliğimiz var.”

Renault Trucks’ın rakipleri arasında fark yarattığını dile getiren Renault Trucks Genel Müdürü Dominique Pollien, “Yeni nesil Premium Euro 5 araçlarımızın yakıt tasarrufunda lider ğunu müşterilerimizden de duyuyor olmak bizi onurlandırıyor. 2010 yılında Pazara sunduğumuz araçlarımızın müşterilerimiz tarafından da yakıt tasarrufunda lider ğunun görülmesi ve araç alımlarında önemli bir etken oluşturuyor olması, Renault Trucks araçlarının rakiplerine göre farklarını açıkça ortaya koyuyor” .