Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Temsa’dan ‘YÜZ GÜLDÜREN’ kampanya!

Satış sonrası hizmetlerde rakip tanımayan Temsa, 2009 yılında müşterine sunduğu avantajları, 2010 yılında da devam ettiriyor.

Temsa’dan ‘YÜZ GÜLDÜREN’ kampanya!

Satış sonrası hizmetlerde rakip tanımayan Temsa, 2009 yılında müşterine sunduğu avantajları, 2010 yılında da devam ettiriyor. ‘Bu Yıl da Bizdensin’ adı altında düzenlenen kampanyada Prestij Super Deluxe Euro 4 alan tüm müşterilere; periyodik bakım, bakım işçiliği ve sarf malzemelerinin bedava sunulduğu bildirildi.

Kampanya kapsamında 01 Haziran – 31 Temmuz 2010 tarihleri arasında Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 alanlar, 2010 yılı sonuna kadar Temsa yetkili servislerinde işçilik dahil tüm yedek parça ve sarf malzemelerinden (motor, şanzıman ve diferansiyel yağları) ücretsiz olarak faydalanabilecekler. 31 Temmuz 2010 tarihine kadar devam edecek olan kampanya da araç sahiplerine yaklaşık 3 bin TL kazanç sağlayacağı öğrenildi.

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanı sıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe artık Euro 4 motorlu çevreci kimliği ile de ön plana çıkıyor. 145 beygirlik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmeyen Prestij Super Deluxe’un geliştirilen 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Geliştirilen bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.

Ayrıca yolcular kadar kaptanlar da yolculuğun konfor ve keyfini yaşıyor. Segmentinde sadece Temsa Prestij Super Deluxe’te olan açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’e de sahip olan aracın arka koltukların yatak olma özelliği, 3 noktalı emniyet kemeri ve kol dayamalı havalı sürücü koltuğu ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.

Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 sınıfında ilklere imza atıyor. Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 için geliştirilen torpido paneline entegre vites kolu ve çok amaçlı arka bagaj özelliği aracı rakiplerinden ayrıştırıyor. Prestij Super Deluxe Euro 4 için tasarlanan yeni lüks yolcu koltukları da dikkat çekiyor.