Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Cavcav: Kazanmanın yolu BMC

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermaye ve işgücü ile üretim yapan otomotiv şirketi BMC, filo teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Cavcav: Kazanmanın yolu BMC

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermaye ve işgücü ile üretim yapan otomotiv şirketi BMC, filo teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, son olarak Adana’da faaliyet gösteren Timaş A.Ş.’ye 22 adet PRO 1142 ACX çekici teslimatı yaptı.

Timaş A.Ş.’ye satışı yapılan PRO 1142 ACX çekiciler, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat töreninde Timaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cavcav ve BMC Adana Bölge Müdürü Sedat Çınar da hazır bulundu. Yapılan teslimatla birlikte Timaş A.Ş.’nin filosundaki BMC marka araç sayısı 124’e yükseldi.

BMC ile uzun yıllardır işbirliği içinde klarını dile getiren Bekir Cavcav, “Filomuzda BMC marka araçları bulundurmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü BMC; Türkiye’nin milli markasıdır. Sonra ürettiği araçların sağlamlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve düşük işletme giderleri de cabası. Timaş A.Ş. olarak 2010 yılı içerisinde araç yenileme ve filo genişletme çalışmalarımız hızla devam edecek. Tercihimiz ise yine BMC’den yana olacaktır. BMC aldığımda biliyorum ki hem ben kazanacağım hem de ülkem kazanacak” .

Türkiye’nin en çok tercih edilen çekici markalarından biri olan BMC PRO 1142’ de; iki kademeli Jacobs motor freni, hız sabitleyici, elektromekanik takograf, immobilizer standart olarak sunulan özellikler arasında yer alıyor. PRO 1142 çekiciler, müşterilerine yüksek çekiş gücü ve düşük yakıt sarfiyatını bir arada sunuyor.