Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

Safir’in girmediği filo kalmayacak!

Temsa Global’in kendi marka ve tasarımıyla tamamen yenileyerek piyasaya sunduğu Safir otobüsleri, hem turizm hem de şehirlerarası seyahat firmaları tarafından büyük rağbet görmeye devam ediyor.

Safir’in girmediği filo kalmayacak!

Temsa Global’in kendi marka ve tasarımıyla en yenileyerek piyasaya sunduğu Safir otobüsleri, hem turizm hem de şehirlerarası seyahat firmaları tarafından büyük rağbet görmeye devam ediyor.

Temsa Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, “Yeni Safir, kısa sürede bir çok firmanın filosuna girdi. Otobüse çalışma devri bitti; otobüs artık kullanıcısına çalışacak” .

Şehirlerarası seyahat firmalarının otobüs yatırımları aralıksız devam ediyor. Firmalar, yeni otobüs alımlarında müşteri için konfor ve güvenliği göz önünde bulundururken, kendileri içinde tüm bu özelliklerin yanında yakıt tasarrufunda en cimri markayı tercih ediyor. Yeni otobüs alımlarında konfor, güvenlik ve yakıt tasarrufuna dikkat eden Evin Metro Turizm’de tercihini Temsa Yeni Safir’den yana kullandı.

Temsa bayii Brey Oto tarafından Evin Metro Turizm’e satışı yapılan 7 adet Yeni Safir otobüsleri, Adapazarı Kent Meydanı’nda düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat törenine Evin Metro Turizm firma sahibi Halit Evin, firma Genel Müdürü Orhan Şeşen ve firma personeli katıldı. Törende Temsa Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve Brey Otomotiv Genel Müdürü Ergun Şahin’de hazır bulundu.

Evin Metro Turizm firma sahibi Halit Evin, “Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe güvenlik, konfor ve düşük işletme gideri olan otobüsler önemli bir yer tutuyor. Safirler, düşük işletme giderleri nedeniyle turizm sektöründe çok tutulan bir otobüstü. Bu otobüsler en yenilendi ve şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün de tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan bir otobüs . Filomuza eklediğimiz 7 adet Yeni Safir otobüslerimiz ile müşterilerimize daha konforlu bir seyahat imkânı sağlarken, düşük işletme giderleriyle de firmamızın kâra geçmesini sağlayacağız. Önümüzdeki dönemlerde de yatırımlarımız yine bu markaya olacak” açıklamasını yaptı.

Öte yandan Evin Metro Turizm tarafından alınan Yeni Safir otobüslerinin Adapazarı – İstanbul, Adapazarı – Samsun ve Adapazarı – Antalya hatlarında hizmet vereceği de öğrenildi.