Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

BMC, her zaman müşterisinin yanında

Satış ve satış sonrası hizmetlerde müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı her zaman kendine ilke edinen BMC yetkilileri, gerçekleştirdikleri müşteri ziyaretleri ile hizmet çıtalarını daha da yükseltiyor.

BMC, her zaman müşterisinin yanında

Satış ve satış sonrası hizmetlerde müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı her kendine ilke edinen BMC yetkilileri, gerçekleştirdikleri müşteri ziyaretleri ile hizmet çıtalarını daha da yükseltiyor.

BMC İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, BMC Denizli yetkili satıcısı Sadıklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ve Satış Müdürü Volkan Yığ, Denizli’de faaliyet gösteren BMC müşterilerini ziyaret etti.

Murat Grup Umut Kargo, Özdenler Madencilik, Sertel Nakliyat, Sargınlar Nakliyat, İlhan İnşaat, Bilgiçler Nakliyat firmalarının yaptığı son alımla birlikte ilde faaliyet gösteren firmaların filolarındaki BMC marka araç sayısı 95’e yükseldi. BMC İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, firma yetkililerine plaket takdim ederek şükranlarını sundu.

BMC’nin gücünü Türkiye ve Türk insanından aldığını dile getiren İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, “Bugünlere hep birlikte geldik. Yarınlara da yine hep birlikte yürüyeceğiz. Satış sonrası hizmetlerimiz de daha iyiyi yakalamak için tüm BMC yetkileri olarak sahadayız. Bu sayede de müşterilerimizden gelen istek ve taleplere anında cevap verme şansımız oluyor” .