Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

Sektör mensupları DAF fabrikasını gezdi

DAF Trucks’ın 1995 yılından buyana distribütörlüğünü yürüten Tırsan, müşterilerine Holllanda’nın Eindhoven şehrinde bulunan DAF fabrikasını gezdirdi.

Sektör mensupları DAF fabrikasını gezdi

DAF Trucks’ın 1995 yılından buyana distribütörlüğünü yürüten Tırsan, müşterilerine Holllanda’nın Eindhoven şehrinde bulunan DAF fabrikasını gezdirdi. Üretim bandındaki araçları yakından inceleyen DAF kullanıcıları, araçları test etme imkânı da buldu.

Avrupa’nın önemli çekici üreticilerinden DAF, 2009 yılında küresel krizin etkilerinin sürmesine rağmen başarılarına bir yenisini ekleyerek %19,8’lik pazar payı ile Avrupa çekici lideri . Türkiye pazarında da önemli bir konumda yer alan DAF Truck N.V, Türk müşterilerine Hollanda’da ev sahipliği yaptı.

Tırsan, DAF ürün gamını ve üretim tesislerini müşterilerine yerinde göstermek ve araçların bizzat test edilmesini sağlamak amacıyla her yıl sınırlı sayıda müşterisini DAF’ın Holllanda’nın Eindhoven şehrindeki fabrikasına ziyarete götürüyor.

Tırsan, 2010 yılının ilk fabrika gezisini 16 – 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdi. DAF/Tırsan’ın Hollanda gezisine 20 müşterisi katıldı. İki günlük ziyaret programı sırasında müşteriler DAF fabrikasını, Paccar teknoloji merkezini, DAF müzesini yakından görme ve DAF çekicilerinin yanı sıra ürün gamındaki tüm ürünleri test etme olanağına sahip . Yoğun ve yorucu geçen ziyaretler sonrasında müşteriler DAF yetkilileri ile birlikte yedikleri akşam yemeği ile yorgunluklarını keyfe dönüştürdü.

DAF Truck N.V yetkilileri tarafından müşterilere yapılan sunumlarda DAF’ın 2010 yılı mottosunun “World of applications” ( Uygulamalar dünyası ) ğu bilgisi de aktarıldı. Avrupa çekici pazarındaki liderlik konumunu kamyonda da yakalamayı hedefleyen DAF ürün gamının genişliğine bir kez daha dikkat çekti.