Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

Ocak Madenciliğin tercihi yine MAN

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Cebeci Bölgesi’nin, madencilik alanında lider kuruluşlarından Ocak Madencilik ve Nakliyat Firması, 4 adet MAN TGX 18.

Ocak Madenciliğin tercihi yine MAN

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Cebeci Bölgesi’nin, madencilik alanında lider kuruluşlarından Ocak Madencilik ve Nakliyat Firması, 4 adet MAN TGX 18.400 4x2 BLS çekici satın aldı.

Cebeci Bölgesi’nde yürüttükleri madencilik faaliyetlerinde, teknolojik gelişmelere dayılı iş geliştirmeyi ilke edinen Ocak Madencilik ve Nakliyat Firması 4 adet MAN TGX 18.400 4x2 BLS çekiciyi törenle bünyesine kattı.

MAN’ın İstanbul Şubesi’nde yapılan teslimat törenine; MAN Satış Grup Müdürü Eren Gündüz, İstanbul Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, Satış Müdürü Çağatay Kepek’in yanı sıra MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş.’den Genel Müdür Semih Pala, Satış Müdürü Vahit Altun ve Bölge Sorumlusu Coşkun Saraç katıldı.

Ocak Madencilik ve Nakliyat Firması adına törende hazır bulunan Yüksel Kalaycı, daha önce de TGA serisi MAN çekiciler kullandıklarını ifade ederek, “TGA’lardan çok memnun kaldık. TGX serisi çekicilerin de aynı performansı göstereceğine olan inancımız, bu yatırım kararını almamızdaki en büyük etkendir. Ocak Madencilik olarak, Cebeci Bölgesi’nde MAN TGX 18.400 4x2 BLS çekicileri ilk biz almış bulunuyoruz. Ancak bizden sonra bu araçların bölgede tercih edileceğine ve başka siparişlerin de geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.