Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

Filoyu MAN ile kurdu

Orkisan Kireç Sanayi ve Tekkoç Madencilik firmaları ile uzun yıllar çözüm ortağı olarak çalışan Muhlis Koçal yeni kurduğu şirketinde kamyon tercihini MAN olarak belirledi.

Filoyu MAN ile kurdu

Orkisan Kireç Sanayi ve Tekkoç Madencilik firmaları ile uzun yıllar çözüm ortağı olarak çalışan Muhlis Koçal yeni kurduğu şirketinde kamyon tercihini MAN olarak belirledi. Koçal, Koçer Yapı İnşaat Maden Taahhüt Ticaret San. Ltd. Şti. adına 5 adet TGX 18.480 4x2 çekici aldı.

Orkisan Kireç San. ve Tic. A.Ş. ile Tekkoç Madencilik Ltd. Şti.’inde büyük ortağı olan Muhlis Koçal, yeni kurduğu Koçer Yapı İnşaat Maden Taahhüt Tic. San. Ltd. Şti.’nin araç filosunun MAN olmasına kararını verdi. İlk etapta 5 adet TGX 18.400 4x2 BLS alan Koçal, farklı araçları uzun yıllar kullandıklarını ancak MAN araçların zor koşullarda dayanıklılığının tercihlerini belirlediğini ifade etti.

Koçal, “MAN hizmetleri tatminkar. Hizmeti yerinde veriyorlar. Ayrıca araçlar yakıt sarfiyatında da tasarrufuyla öne çıkıyor. Bunlar bizim için en belirleyici noktalar . MAN TGX 18.400 4x2 BLS çekicileri almadan önce test aracını denedik. Test sonucu istediğimiz gibi çıktı. Gönül rahatlığıyla araçları sipariş verdik” .

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şubesi’nde yapılan törene Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, Satış Müdürü Çağatay Kepek ve Servis Müdürü Şinasi Ekincioğlu firma sahibi Muhlis Koçal’a ve firma yetkilisi Hikmet Altundaş katıldı. Muhlis Koçal, Orkisan Kireç ve Tekkoç Madencilik’te de MAN’ın TGA 40.480 6x4 damperli kamyonları ile TGA 18.480 4x2 çekicilerini tercih etmişti.