Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

Esadaş yatırımlarına aralıksız devam ediyor

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Esadaş Turizm, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Esadaş yatırımlarına aralıksız devam ediyor

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Esadaş Turizm, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak bir adet 2010 model Travego 15 otobüs teslim aldı.

Mercedes-Benz bayii Has Otomotiv tarafından Esadaş Turizm’e satışı yapılan bir adet 2010 model Travego 15 otobüs, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Esadaş Turizm İstanbul Müdürü Musa Şenay, firma kaptanı ve Has Otomotiv Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun katıldı.

Mercedes araçlarından çok memnun klarını dile getiren Esadaş Turizm İstanbul Müdürü Musa Şenay, “Sezon öncesi yatırım çalışmalarımızı ladık. Aldığımız yeni araçlardan çok memnunuz. Hizmet kalitemizi yükseltmek adına yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Amacımız müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu seyahat imkânı sunmak” .