Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:27   Güncelleme : 13-11-2014 17:27

MAN, 11 otobüs teslim etti

MAN, 2010-2011 sezonu ile birlikte tarihinde ilk defa Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmir’in başarılı ekibi Bucaspor’a bir adet Fortuna, Gül Aras’a 4 adet Neoplan Starliner ve İncisi Turizm’e de 6 adet Neoplan Tourliner olmak üzere topluk 11 otobüs teslimatı yaptı.

MAN, 11 otobüs teslim etti

MAN, 2010-2011 sezonu ile birlikte tarihinde ilk defa Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmir’in başarılı ekibi Bucaspor’a bir adet Fortuna, Gül Aras’a 4 adet Neoplan Starliner ve İncisi Turizm’e de 6 adet Neoplan Tourliner olmak üzere topluk 11 otobüs teslimatı yaptı.

Bucaspor’a satışı yapılan bir adet MAN Fortuna otobüsü, İzmir’de düzenlenen tören ile kulübe teslim edildi. Araç teslim törenine MAN İzmir Bölge Yöneticisi Gökhan Çerioğlu, Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un yanı sıra yönetici ve futbolcular katıldı.

Teknik Direktör Bülent Uygun, Bucaspor’un Süper Lig’de güzel işler yapacağına olan inancının tam ğunu ifade etti. Başarı için her ayrıntının kendileri için ayrı bir önem taşıdığının altını çizen Uygun, “Bazen küçücük bir ayrıntı futbolcunuz kadar önemli olabiliyor. Bu detayları belirleyip uygun hamleler yapmak başarının anahtarıdır” .

GÜL ARAS, SETRALARI TAKAS’A VERDİ

Gül Aras Turizm, 4 adet Neoplan Starliner otobüsü teslim alarak filosuna kattı. Yolcu taşımacılığında koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Adıyaman firması Gül Aras Turizm yetkilileri yeni siparişlerin de yakında olacağı ifade etti.

Neoplan Starliner’ın kendileri için doğru bir seçim ğunu ifade eden Gül Aras Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, yolcularına sağladıkları konforu kalıcı kılmak istediklerini belirtti. Bu nedenle Neoplan Starliner’ı tercih ettiklerini ifade eden Çetin, “Yolcu taşımacılığı sektöründeki teknolojik gelişmeleri takip ederek, yolcularımıza üstün hizmet sunuyor olmamız, kalite politikamızın vazgeçilmez bir parçasıdır” .

Merkezi Adıyaman’da bulunan ve hizmet sunulan yolcu taşımacılığı sektöründe kalitenin, güvenin, saygınlığın ve sürekliliğin sembolü olmak istediklerinin altını çizen Gül Aras Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, “Şirket bünyemizde yer alan Setra araçları 4 adet Neoplan Starliner ile değiştirdik. Bu bir başlangıç Starliner ile yola çıktık gerisi gelecektir” açıklamasını yaptı.

İNCİSİ’NİN FİLOSU NEOPLAN İLE BÜYÜYOR

Turizm sektörünün birbiri ile yarışan firmaları her daha iyisini yolcularına sunmayı hedefliyor. Yolcu taşımacılığında saygın ve güvenilir bir firma olarak çalışmayı ilke edinen İnci Turizm de bu hedef doğrultusunda 6 adet Neoplan Tourliner otobüsü filosuna kattı.

Modern tasarımı ve zarif donanımı ile göz dran Neoplan Tourliner otobüsler hem kısa, hem de uzun seyahatler için firmalar tarafından tercih ediliyor. Günümüzün tartışma konusu, “havayolu ve karayolu rekabetine” son noktayı koyan İnci Turizm, modern tasarımı ve zarif donanımı ile göz dran MAN Tourliner otobüsleri yolcularının hizmetine sundu. İnci Turizm Firması yetkilileri yakıt ekonomisi ve konforunun yanı sıra yaygın servis ağı nedeni ile 6 adet Neoplan Tourliner otobüsü filolarına kattıklarını ifade ettiler.