Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Gümrükçü: Yatırım şart

Şehirlerarası seyahat firmalarından Metro Turizm’de bireysel otobüsçülük hizmeti veren Hüseyin Gümrükçü, siparişini verdiği yeni otobüsünü teslim aldı.

Gümrükçü: Yatırım şart

Şehirlerarası seyahat firmalarından Metro Turizm’de bireysel otobüsçülük hizmeti veren Hüseyin Gümrükçü, siparişini verdiği yeni otobüsünü teslim aldı. Gümrükçü, bireysel otobüsçülerin ayakta kalabilmesi için “Yatırım şart” .

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından bireysel otobüsçü Hüseyin Gümrükçü’ye satışı yapılan 2010 model Travego 15 otobüsü, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Hüseyin Gümrükçü, Hüseyin Olğun ve Has Otomotiv Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun katıldı.

Mercedes araçlarından çok memnun ğunu dile getiren Hüseyin Gümrükçü, “Mercedes marka otobüslerden şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım. Bireysel otobüsçülükte ayakta kalmanın yolu yeni yatırımdan geçiyor. Bu bilinçle yeni otobüsümü teslim aldım ve Metro Turizm müşterine daha konforlu ve güvenli seyahat hizmeti vereceğim” .