Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Trabzon Metro, yeni otobüslerini almaya başladı

Metro Turizm, filo yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Trabzon Metro, yeni otobüslerini almaya başladı

Metro Turizm, filo yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Trabzon Metro Turizm işletmecisi Şeref Çakır, siparişini verdiği 10 adet Travego 15 otobüsten ilkini teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Metro Turizm’e satışı yapılan otobüs, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Trabzon Metro işletmecisi Şeref Çakır, araç personellerinden Zeki Karadeniz, Hasan Yeşilyurt, Adem Kırcı katıldı. Törende Has Otomotiv’den ise Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban hazır bulundu.

Hedeflerinin müşterilerine daha konforlu seyahat imkânı sunmak ğunu dile getiren Şeref Çakır, “Yeniliğe açık bir firmayız. Müşterilerimizin daha güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için otobüs yatırımlarımız her dönem devam ediyor. Amacımız daha kaliteli hizmet sunmaktır. 10 adetlik siparişimizin ilkini bugün teslim alıyoruz. Eski araçlarımızı takasa verdik. Araçlarımızı takasa verirken Has Otomotiv bizlere daha çözümcü yaklaştı. Bundan dolayı Has Otomotiv yetkililerine teşekkür ediyorum” .