Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Yılın en iyi kamyon ödülü yine DAF CF 85’in

Londra’da düzenlenen Motor Transport Awards ödül töreninde DAF CF 85, 13.

Yılın en iyi kamyon ödülü yine DAF CF 85’in

Londra’da düzenlenen Motor Transport Awards ödül töreninde DAF CF 85, 13. Kez ‘Yılın En iyi Filo Kamyonu Ödülü’ne layık görüldü. DAF Trucks UK Genel Müdürü Ray Ashworth “ CF 85’in bu ödüle layık görülmesi bizim için gurur kaynağıdır” .

Her yıl geleneksel olarak verilen Motor Transport Ödülleri, sektörün önde gelen şirket sahiplerinden, şoförlerden ve filo yöneticilerinden oluşan 25 kişilik bir jüri tarafından belirleniyor. 18 farklı kategoride verilecek ödüller için En İyi Kamyon Ödülü kategorisinde jüri finale kalan 5 adet finalist aracın arasında CF85’i ödüle layık görürken “CF85 her bir operatörün güvenilirlik, yedek parça tedariki, maliyet yönetimi ve sürücü memnuniyeti için gereksinimlerini karşılamaktadır. DAF CF85 bütün kriterler göz önüne alındığında uzak ara fark ile en iyi çekici” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Londra’da gerçekleşen ödül töreninde, DAF Trucks UK Genel Müdürü Ray Ashworth “CF 85’in bu ödüle layık görülmesi bizim için gurur kaynağıdır. İngiltere taşımacılık sektörü için zorlu geçen 2008, 2009 yıllarından sonra 2010’da da DAF CF85’in bu ödülü alması, bu ödülün anlamının ve ayrıca sağladığı istisnai yakıt ekonomisinin, CF 85’in kullanıcılara her anlamda sağladığı verimliliğe artı olarak seçkin satış sonrası hizmet ağının öneminin altını bir kez daha çizmektedir” .

Ashworth, ödülün 13. kez DAF CF85 Serisine layık görülmesi ile ilgili “24 yıldır Motor Transport tarafından verilen bu ödüllerde hiçbir çekici markası üst üste 3 yıldır En İyi Kamyon ödülünü alamamıştır” ifadesini kullandı.

Ashworth sözlerini “Kullanıcılar CF85 serisinin sürekli olarak geliştirildiğinin ve iyileştirildiğinin farkındalığının yanı sıra bir kez daha müşterilerin düşük yakıt tüketimi, yüksek çevre bilinci ve sürekli geliştirilen güvenlik koşulları gibi ihtiyaçlarını CF85 ile karşılandığının en büyük göstergesidir” diyerek ladı.

DAF 2010 yılı içerisinde 13. Kez “En İyi Kamyon” ödülünün yanı sıra “En İyi Otobüs Motor Üretici” ödülü, “ABD EPA 2010 Çevre” ödüllerini kazanmıştı.