Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Erbirlik, ‘Safir’lerini almaya başladı

Temsa, şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı yapan ve otobüsün kendilerine çalışmasını isteyen firmalarla işbirliğini sürdürüyor.

Erbirlik, ‘Safir’lerini almaya başladı

Temsa, şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı yapan ve otobüsün kendilerine çalışmasını isteyen firmalarla işbirliğini sürdürüyor. Sektörünün köklü firmalarından Elbirlik Turizm’e teslim edilecek 5 adet Safir’den 3’ünün teslimatı yapıldı.

Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm yurtta şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığında sektöründe öncü olma görevini sürdürmeyi hedefleyen Elbirlik Turizm, filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Elbirlik Turizm firma sahibi Ahmet Özyiğit ve Şirket Müdürü Musa Yılmaz tarafından teslim alınan Yeni Safir’in, Elbirlik Turizm’in yenilikçi yapısına katkıda bulunacağı bildirildi.

Firma sahibi Ahmet Özyiğit, “Filomuza kattığımız Safirler ile hizmet verdiğimiz yolcu taşımacılığı sektöründe güveni, saygınlığı ve istikrarı temsil eden firmamız Elbirlik Turizm’in kalitesine kalite katmayı ve bu süreç içinde Safir’in düşük işletim maliyeti ve yakıt ekonomisi ile kazançlı yolculuklar yapmayı hedefliyoruz” .

Ayrıca Ahmet Özyiğit; “Yolcularımıza İzmir – Kuşadası hattında hizmet verecek olan Safirleri tercih etmemizde Temsa markasının güvenirliliğinin yanında Safir’in düşük işletim giderleri ve yakıt tasarrufunun etkisi çok büyük” şeklinde konuştu.