Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Basketbol sevgisi Scania ile taşınacak

Adidas Dünya Basketbol Şampiyonası Turnuvası tanıtımı Scania ile gerçekleştirilecek.

Basketbol sevgisi Scania ile taşınacak

Adidas Dünya Basketbol Şampiyonası Turnuvası tanıtımı Scania ile gerçekleştirilecek. Basketbol Federasyonu’nun desteklediği proje kapsamında “Scania Adidas Basketbol Tırı” 7 ili gezecek.

Adidas sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “Adidas Dünya Basketbol Turnuvası” Scania araç ile illeri geziyor. Scania Basketbol tırının dolaşacağı 7 ilde aynı da “Streetball” turnuvaları düzenlenecek.

Türkiye yollarına çıkacak olan Scania Yeni G-serisi G420CA4X2HSA model çekici, Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Satıcı ve Servisi KCR Otomotiv’den temin edildi. Organizasyon kapsamında Scania basketbol tırı, Erzurum, Trabzon, Antalya, İzmir, Kayseri, Ankara illerinde basketbol sevenler ile buluşarak, 28 Ağustos tarihinde tekrar İstanbul’a dönecek.

“Sergilenen forma Hidayet Türkoğlu’na teslim edilecek”

Adidas Basketbol tırına bağlı dorsenin içinde sergilenen Basketbol Milli Takımı Forması da dolaşılan illerde meraklıların beğenisine sunulacak. Sergilenen Milli takım forması, Dünya Basketbol Şampiyonası’nda açılış maçı öncesi Hidayet Türkoğlu’na teslim edilecek. Adidas Basketbol Tırı’nın ne hangi ilde olacağı www.buformabizim.com internet adresinden de takip edilebilecek.