Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

30 adet BMC, Meka’nın filosunda!

Madencilik sektörünün önde gelen firmalarından Meka Küçükkaya Madencilik araç yatırımlarına BMC ile devam ediyor.

30 adet BMC, Meka’nın filosunda!

Madencilik sektörünün önde gelen firmalarından Meka Küçükkaya Madencilik araç yatırımlarına BMC ile devam ediyor. Firma, 30 adet BMC Profesyonel çekici teslim alarak filosunu güçlendirdi.

BMC İstanbul Yetkili Satıcısı Öztatlı Otomotiv tarafından Meka Küçükkaya Madencilik’e satışı yapılan 30 adet Profesyonel çekiciler, Öztatlı Otomotiv tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Araç teslim törenine Meka Küçükkaya Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Küçükkaya, yönetim kurulu üyesi Eşref Küçükkaya, BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu ile Öztatlı Otomotiv’den Musa Öztatlı, Satış Müdürü Feridun Bilgioğlu, satış koordinatörü Yakup Özbek katıldı.

Şuana kadar BMC’den aldıkları tüm araçların performanslarından çok memnun klarını dile getiren Raşit Küçükkaya, araçların yakıt sarfiyatının da çok düşük olmasının alımlarında çok etkili ğunu söyledi. Yaptıkları işe en uygun araçların Profesyonel çekiciler ğunu belirten Küçükkaya, bu araçların insana ekmek yedirdiğini, işletme maliyetlerinin çok düşük ğunu da sözlerine ekledi.

BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu’ da teslim töreninde yaptığı konuşmada doğru işe doğru araç ürettiklerini, satışta ğu gibi satış sonrası hizmetlerinin de müşteri memnuniyeti sağlayamaya devam edeceklerini ifade etti.

Yurtiçi çekici pazarında kendine önemli bir yer edinen Profesyonel çekicilerde; iki kademeli Jacobs motor freni, hız sabitleyici, elektromekanik takograf, immobilizer standart olarak sunulan özellikler arasında yer almakta. Profesyonel çekiciler yüksek çekiş gücü ve düşük yakıt sarfiyatı ile rakiplerinden bir adım öne çıkıyor.