Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Volkan, 15 adet MAN TGX aldı

Volkan Group, petrol taşımacılığında kullanmak üzere 15 adet MAN TGX 18.

Volkan, 15 adet MAN TGX aldı

Volkan Group, petrol taşımacılığında kullanmak üzere 15 adet MAN TGX 18.400 satın aldı. Yolcu uçakları için havalimanlarına jet yakıtı taşıyacak olan firma, MAN TGX 18.400 çekicileri yakıt ekonomisi ve dayanıklılığı noktasındaki başarısı nedeni ile tercih etti.

Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, MAN Güneydoğu Anadolu Bayii olan Döşman Otomotiv tarafından gerçekleştirilen satış öncesi MAN üretim tesislerini gezdi. Yetkililerden üretim hakkında bilgi alan Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş CEO’su Tuncay Bekiroğlu ile de bir araya geldi.

Daha sonra gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, satın aldıkları 15 adet ADR’li aracı jet yakıtı taşımak için kullanacaklarını ifade etti. Gelecek yıl da MAN TGX’lere yatırım yapacaklarını belirten Çeker, “Yaptığımız iş açısından bizim için bu araçların en son güvenlik sistemleri ile donatılmış olması çok önemli” . Konuşmaların ardından Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’e araçların sembolik anahtarı hediye edildi.