Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Taş Akaryakıt’ta Premium’larla güçleniyor

Nakliyat Sektöründe bölgenin en çok araç parkına sahip olan firmalarından Taş Akaryakıt Nakliyat filosundaki Renault Trucks âdetini beşe çıkardı.

Taş Akaryakıt’ta Premium’larla güçleniyor

Nakliyat Sektöründe bölgenin en çok araç parkına sahip olan firmalarından Taş Akaryakıt Nakliyat filosundaki Renault Trucks âdetini beşe çıkardı. 2 adet 2010 model, Premium 430 Alliance araç teslimatı, Adıyaman Taş Petrol İstasyonunda gerçekleştirildi.

Nakliyat ve akaryakıt alanında faaliyet gösteren firma, yeni araçlarını çimento yükü çekme amacı ile satın aldı. Teslimat törenine, Taş Nakliyat’tan Osman Taş ve Kenan Taş’ın yanı sıra, Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Abdullah Direk ve İmam Kayalıoğlulları Otomotiv’den Satış Danışmanı Fatih Çoban katıldı.

Osman Taş, “Filomuzda toplam 112 adet araç bulunmaktadır. Araçlarımızın yakıt giderleri üstünde yaptığımız çalışma neticesinde yakıt sarfiyatının düşük olması nedeni ile Renault Trucks almayı planladık. Yeni Premium E-5 430 BG Alliance araçlarının düşük yakıt tüketimi, aracın düşük devirde bile yüksek tork veriyor olması bizi tereddüt etmeden satın almaya yöneltti. İlerleyen larda filomuzdaki Renault Trucks araç ani arttırmayı planlıyoruz” .

Renault Trucks bayisi İmam Kayalıoğulları Satış Danışmanı Fatih Çoban da teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Dökme çimento sektöründe bölgenin en önemli isimlerinden olan Taş Petrol’e Renault Trucks Premium’u tercih etmesinden dolayı teşekkür ederek, seçimlerindeki en önemli etken olan yakıt tasarrufunda yapmış kları araştırmadan dolayı kendilerini tebrik etti.